SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fabeo, experter på maskinauktioner

Maskinauktioner på nätet för dig som företagare
Behöver du en ny maskin eller är du sugen på att sälja? Fabeo arbetar med maskinauktioner på ett titta först buda sen koncept. Hittar du något du vill buda på behöver du bara skapa ett konto och buda. Objekten säljs både till svenska kunder och exportkunder, säljarna finns således i Sverige, men köparna finns globalt.

Hur går budgivningen till på Fabeo?


För det första behöver du registrera dig. Detta gör du helt kostnadsfritt på Fabeo. Det går utmärkt att registrera dig som ett utländskt företag eller ett svenskt företag. Såklart håller Fabeo all information sekretessbelagd.

Sedan är det fritt fram att leta igenom alla kategorier på hemsidan. Du kan både söka objekten vid namn eller geografi. När du väl hittar ett objekt du vill titta närmare på klickar du på det. När det kommer till budgivningen kan du välja två alternativ. Det första alternativet är en vanlig eller manuell budgivning. Det andra alternativet är en automatisk budgivning.

Om du väljer automatisk budgivning innebär det att systemet sköter budgivningen åt dig. Du anger ett “maxbud” för det valda objektet. Sedan sköter systemet budgivningen åt dig. Maxbudet är alltid dolt under auktionen. Väljer du istället ett manuellt bud behöver du som kund vara aktiv på budgivningen. Detta betyder således att om någon bjuder över dig behöver du manuellt buda igen. Budgivningsprocessen är en öppen process som syns för alla på hemsidan. Varje gång någon gör ett bud förlängs budgivningens objekt med tre minuter.

Om du vinner budgivningen får du automatiskt en bekräftelse och en faktura skickad till din e-post. När det kommer till upphämtning av objektet får du alla kontaktuppgifter efter att fakturan är betald. Detta tar ungefär en till tre arbetsdagar.

Vad kan jag hitta för maskiner på Fabeo?


Det finns flera kategorier du kan hitta pågående maskinauktioner på som till exempel grönyta, skogsbruk, entreprenad, fordon, lantbruk och GPS Telematik. På dessa kategorier finns flera underkategorier som ger en stor möjlighet att hitta det man letar efter till exempelvis traktorer. Det finns flera anledningar varför du ska använda Fabeo när du köper och säljer maskiner. Fabeo är en plattform där både säljare och köpare enkelt kan mötas, där rätt maskin hamnar på rätt ställe.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Ny turbiditetssensorSäkerhet i varje steg Eaton lanserar ny UPS-lösning för datacenter Fotoelektrisk sensor­lösning från norelemTCS globala AI-undersökning
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch