SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

GROW with SAP

Affärssystem i molnet för medelstora företag
SAP lanserar GROW with SAP, ett nytt erbjudande för att hjälpa medelstora företag med affärssystem i molnet. Det innebär att de får samma möjligheter som världens branschledare, samtidigt som de snabbt kan komma i gång och få löpande uppdateringar.

– SAP:s affärssystem har under lång tid gett världsledande företag fullständig insyn i hela sin verksamhet. Med GROW with SAP tar vi det till en ny nivå för medelstora företag med skräddarsydda lösningar som hjälper dem att växa.

GROW with SAP ger den smidighet och innovation som medelstora företag behöver – inte bara i dag utan för att också kunna vara framgångsrika under kommande år, säger Christian Klein, CEO på SAP.

Under 50 år har SAP arbetat med kunder över hela världen och tagit fram förstklassiga branschprocesser. I GROW with SAP ingår förkonfigurerade funktioner som medelstora företag omedelbart kan börja använda och med hjälp av inbyggd AI och automationsfunktioner kan de snabbt se resultat.

Lösningen omfattar också den publika versionen av SAP S/4HANA Cloud med avancerade tilläggstjänster, tillgång till globala experter och kostnadsfritt utbildningsmaterial som hjälper kunderna att komma igång inom så kort tid som fyra veckor.

SAP Business Technology Platform som också är en del av lösningen gör att kunder kan använda SAP Build för att definiera sina egna processer i molnet. Med SAP Build kan användare skapa företagsappar, automatisera processer och designa webbsidor utan att skriva kod – en viktig möjlighet att själva kunna bygga det man behöver i arbetet.

IDC-undersökningar visar att många snabbväxande medelstora företag behöver teknik som kan utvecklas i takt med verksamheten eftersom de möter samma globala komplexa problem som större företag.

– Med GROW with SAP har SAP anpassat sig till behoven som medelstora företag har när de letar efter en molnbaserad ERP-lösning. Det här erbjudandet ger nya möjligheter att använda SAP:s långa erfarenhet av molnbaserade affärssystem, säger Mickey North Rizza, vice president enterprise software group på analysföretaget IDC.

SAP:s globala partnernätverk kommer också att arbeta med GROW with SAP. Det ger kunderna tillgång till ett stort ekosystem av utbildade och erfarna partner som stödjer deras behov.

Mer information finns på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

För mer information, kontakta:
Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com

Mikael Westmark
Presskontakt, Westmark Information
+46 707 339810
mikael@westmark.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-22
Carita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocessDormer Pramet utser ny försäljningschef i SverigeUndvik metallföroreningar i produktionsprocessenViktigt att tänka på när du investerar i en ruggad dator
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2024-02-16
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard