SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

GROW with SAP

Affärssystem i molnet för medelstora företag
SAP lanserar GROW with SAP, ett nytt erbjudande för att hjälpa medelstora företag med affärssystem i molnet. Det innebär att de får samma möjligheter som världens branschledare, samtidigt som de snabbt kan komma i gång och få löpande uppdateringar.

– SAP:s affärssystem har under lång tid gett världsledande företag fullständig insyn i hela sin verksamhet. Med GROW with SAP tar vi det till en ny nivå för medelstora företag med skräddarsydda lösningar som hjälper dem att växa.

GROW with SAP ger den smidighet och innovation som medelstora företag behöver – inte bara i dag utan för att också kunna vara framgångsrika under kommande år, säger Christian Klein, CEO på SAP.

Under 50 år har SAP arbetat med kunder över hela världen och tagit fram förstklassiga branschprocesser. I GROW with SAP ingår förkonfigurerade funktioner som medelstora företag omedelbart kan börja använda och med hjälp av inbyggd AI och automationsfunktioner kan de snabbt se resultat.

Lösningen omfattar också den publika versionen av SAP S/4HANA Cloud med avancerade tilläggstjänster, tillgång till globala experter och kostnadsfritt utbildningsmaterial som hjälper kunderna att komma igång inom så kort tid som fyra veckor.

SAP Business Technology Platform som också är en del av lösningen gör att kunder kan använda SAP Build för att definiera sina egna processer i molnet. Med SAP Build kan användare skapa företagsappar, automatisera processer och designa webbsidor utan att skriva kod – en viktig möjlighet att själva kunna bygga det man behöver i arbetet.

IDC-undersökningar visar att många snabbväxande medelstora företag behöver teknik som kan utvecklas i takt med verksamheten eftersom de möter samma globala komplexa problem som större företag.

– Med GROW with SAP har SAP anpassat sig till behoven som medelstora företag har när de letar efter en molnbaserad ERP-lösning. Det här erbjudandet ger nya möjligheter att använda SAP:s långa erfarenhet av molnbaserade affärssystem, säger Mickey North Rizza, vice president enterprise software group på analysföretaget IDC.

SAP:s globala partnernätverk kommer också att arbeta med GROW with SAP. Det ger kunderna tillgång till ett stort ekosystem av utbildade och erfarna partner som stödjer deras behov.

Mer information finns på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

För mer information, kontakta:
Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com

Mikael Westmark
Presskontakt, Westmark Information
+46 707 339810
mikael@westmark.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-31
Fem sätt att skydda hemmet mot inbrott i sommarSå ska AWS göra det lättare att nå AI-målen Tre nya varumärken till batterialliansen AmpShare Gör det enklare att bygga generativa AI-modellerMatts Rylander ny VD för Mal Proff i Sverige
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt
2023-05-25
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23