SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Guide för att välja rätt variant på tippcontainer

Hitta rätt containern för just din verksamhet!
En tippcontainer finns i många, många och många varianter. Att välja rätt tippcontainer är därför avgörande för en fungerande, säker och effektiv arbetsmiljö. Vi på MoveTech erbjuder dig hjälp att sålla i djungeln av varianter, storlekar och funktioner. Den tippcontainer som passar någon annan behöver inte vara den som passar dig. Hos oss finns alla möjliga varianter, men för säkerhetens skull lägger vi helst krut på våra svensktillverkade tippcontainrar.

Varianter
Man kan säga att de flesta tippcontainers vi säljer har ATG – men det finns fler saker att ta i beaktning. Olika material har olika densitet och utformning, därför är det viktigt att ha en tippcontainer med kapacitet för arbetet du vill utföra.

Vad som är gemensamt för alla våra tippcontainrar är att vi kontrollerar dem minst 3 gånger under tillverkningsprocessen för att du oavsett vilken du väljer ska få en säker tippcontainer som håller högsta kvalitet. Glöm inte bort nu att ATG-funktion medföljer till alla våra utföranden av tippcontainrar.

Tippcontainer Standard+
Den vanligaste varianten som lämpar sig för de vanligaste användningsområdena. Med 3 mm tjock plåt i baljan klarar den ändå av en hel del. Vi rekommenderar Tippcontainer Standard+ till dig som arbetar med egentligen alla material utom metall förutsatt att dropphöjden inte är särskilt hög och att containern inte tippas mer än gånger om dagen.

Tippcontainer Heavy Duty
För dig som behöver en tippcontainer för riktigt tuff materialhantering. Heavy Duty har förvisso 3 mm tjock plåt i baljan – men 18 mm tjock plåt i underredet. Tippar du väldigt ofta är det en stor fördel både för ditt arbete och för miljön då du inte behöver byta ut den lika ofta.

Heavy Duty klarar av att hantera tunga material som metall och hög dropphöjd, perfekt för dig som arbetar i tunga industrier. Behöver du mer än så rekommenderar vi dig att spana in Super Duty.

Tippcontainer Super Duty
För dig som ställer högst krav och arbetar med den tuffaste av materialhantering. Tippcontainer Super Duty är som Heavy Duty fast med extra förstärkningar för att du som arbetar med exempelvis metall ska vara säker på att ha en fungerande tippcontainer som inte sviker när du behöver den som mest.

Super Duty passar dig som hanterar tunga material, har hög dropphöjd och tippar många gånger varje dag. Att ha en tippcontainer som klarar av det tuffaste arbetet dag efter dag och ändå håller i flera år sparar både tid och pengar på sikt.

Hör av dig till oss – vi gillar att snacka om tippcontainrar

Vi på MoveTech erbjuder dig hjälp att sålla i djungeln av varianter, storlekar och funktioner. Hör därför gärna av er genom att ringa 019 - 611 19 19 eller mejla oss info@movetech.se så hittar vi den rätta containern för just din verksamhet!

Tippcontainrar Standard+, Heavy Duty och Super Duty hittar du här
Kontaktinformation
Postadress
Cv-­gatan 34
70362 Örebro
Besöksadress
Cv-­gatan 34
70362 Örebro
Region
Örebro
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
556551-0053
Grundat: 1997
Anställda: 10-50
Välkommen till MoveTech!
I över 25 år har MoveTech hjälpt företag till en säker och effektiv arbetsmiljö med återanvändning, kvalité och hållbarhet i fokus. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning för industri, lager och kontor. Detta gör du på vår e-handel eller samtal till våra säljare. Det är vad vi kallar svin(n)smart!

Vi gillar att höra från dig!
Undrar du över något, eller vill du bara säga hej? Oavsett är vi glada att höra från dig. Kontakta oss, så ser vi hur vi kan förbättra din verksamhet tillsammans!

Kontakter

MoveTech Kundservice
019-611 19 19
Lotta Engdahl Karlsson
+46 (0) 70 – 345 44 31

Filmer

MoveTech | Säker och effektiv arbetsmiljö | Tippcontainer

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp