SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tippcontainer med ATG

Spar dina kollegors knän och tid
Olika företag, verksamheter och personer (truckförare) har olika förutsättningar. Om du vill minska på arbetsplatsens svordomar, spara tid och samtidigt förbättra säkerhetsmiljön; gör ett svin(n)smart val och välj den rätta tippcontainern för just din verksamhet redan från början.

Vad är egentligen en tippcontainer?
En tippcontainer är en mycket praktisk container av stål och är en av industrins främsta hjälpmedel för bland annat källsortering, avfallshantering och materialhantering.

Tippcontainer Standard+, Heavy Duty, Super Duty – med ATG!
MoveTechs tippcontainrar Standard+, Heavy Duty och Super Duty är marknadens tåligaste containrar och är byggda för att hålla år efter år. De har även en gemensam nämnare, och den är att de är alla utrustade med ATG!

ATG i stället för tippcontainer med tryckplatta
Även om det nu är mindre vanligt, så använder olika verksamheter fortfarande en tippcontainer med tryckplatta. Det innebär att truckföraren kör emot en container våldsamt. Och allt våld sliter ju på kroppen.

Därför rekommenderar vi sällan en kund att välja tippcontainer med tryckplatta, just för att truckföraren kan få whiplashskador. Det sparar inte heller på tid eftersom truckföraren måste hoppa ur- och in i trucken för att ställa ner läget på tippcontainern innan den kan falla tillbaka.

Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att välja ATG till sin tippcontainer, dels för att truckföraren ska kunna genomföra sitt arbete proaktivt, dels vara mån om sin hälsa och säkerhet.

Hur funkar en tippcontainer med ATG?

Om en tippcontainer är utrustad med ATG innebär det att truckföraren kan sitta kvar i trucken för att tippa containern. Detta genom att föraren sprider gafflarna på trucken och då aktiveras tömningsfunktionen. Många av våra kunder uppskattar den här funktionen eftersom det både sparar tid och är ett stort kliv mot en förbättrad arbetsmiljö.

Vår vän Bertil, som sköter truckkörning, återvinning och tippar tippcontainrar i lokalerna på Emhart Glass i Örebro säger så här om tippcontainers med ATG:
”Den nya bingen [tippcontainern] gör att jag aldrig behöver gå ur trucken, jag behöver aldrig ha fysisk kontakt med någonting, och det går fortare. MoveTech har samtalat med oss och verkligen förstått vad som behövs. Vi sparar både tid och pengar!”

När du väljer en binge med ATG investerar du i ditt företags arbetsplatssäkerhet och ergonomi. I och med att våra tippcontainrar med ATG är svensktillverkade bidrar du också till en grönare värld. Det är något som vi kallar för svin(n)smart!

MoveTech har kundanpassat tippcontainrar sedan 1997 – vi kan vår grej
I folkmun hör vi ofta att våra kunder uttrycker MoveTech som det företag som ser lösningar där andra ser problem. Därför har vi satt de flesta av våra tippcontainrar på offertförfrågan, med anledning att samtala med dig och verkligen lyssna in vilka behov du har och därefter lösa dina problem.

Vi har hållit på med kundanpassningar sedan 1997 och därför kan vi med gott samvete säga att vi kan vår grej. Några kundanpassningar vi har gjort på just tippcontainrar är: tillsätta hjul, öglor, ATG funktion och vinklad botten (så att containern tippar oavsett om den är full eller inte) för att nämna några.

Hör av er till oss – vi gillar att snacka om tippcontainrar
För oss är det viktigt att ni får den bästa containern för er verksamhet. Hör därför gärna av er genom att ringa 019 - 611 19 19 eller mejla oss info@movetech.se!

Hela vårt utbud av tippcontainers hittar du här!
Kontaktinformation
Postadress
Cv-­gatan 34
70362 Örebro
Besöksadress
Cv-­gatan 34
70362 Örebro
Region
Örebro
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
556551-0053
Grundat: 1997
Anställda: 10-50
Välkommen till MoveTech!
I över 25 år har MoveTech hjälpt företag till en säker och effektiv arbetsmiljö med återanvändning, kvalité och hållbarhet i fokus. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning för industri, lager och kontor. Detta gör du på vår e-handel eller samtal till våra säljare. Det är vad vi kallar svin(n)smart!

Vi gillar att höra från dig!
Undrar du över något, eller vill du bara säga hej? Oavsett är vi glada att höra från dig. Kontakta oss, så ser vi hur vi kan förbättra din verksamhet tillsammans!

Kontakter

MoveTech Kundservice
019-611 19 19
Lotta Engdahl Karlsson
+46 (0) 70 – 345 44 31

Filmer

MoveTech | Säker och effektiv arbetsmiljö | Tippcontainer

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp