SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Jernbro-koncernen blir starkare i Kiruna

Ser fram emot det fördjupade samarbetet
Jernbro Industrial Services AB (Jernbro) tillträdde som ny ägare till GISAB (Gällivare Industriservice AB) den 1 februari. Nu stärker Jernbro-koncernen sin närvaro i Kiruna genom att GISAB förvärvar verksamheten i JF Mek AB.

– Förvärvet innebär framför allt en förstärkning av lokal närvaro, kapacitet och tjänsteutbud i Kiruna där vi nu skapar en bas med 70-talet kompetenta medarbetare och tillgång till ett stort nätverk med samarbetspartners. Vi vill bidra till våra kunders konkurrenskraft i större omfattning och vara aktiva i den pågående och planerade industriella expansionen i hela regionen, säger Mikael Jansson, VD och Koncernchef för Jernbro Industrial Services AB.

– GISAB och JF Mek har under de senaste åren arbetet tätt med varandra. Vi ser det som en naturlig del i processen att JF Mek nu ingår i GISABs organisation. Med deras kompetens och erfarenhet inom branschen samt deras breda kontaktnät kommer GISABs och Jernbros expansion i Kiruna och i regionen som helhet att stärkas, säger Boris Lindberg, VD på GISAB.

– Vi är väldigt glada att bli en del av GISAB och Jernbro-koncernen. Tillsammans blir vi både mer konkurrenskraftiga och får bättre förutsättningar att serva våra kunder på bästa möjliga vis , säger Johannes Johansson, VD för JF Mek, som nu övergår till anställning på GISAB.

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter ca 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om kundernas olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.

Dotterbolaget GISAB (Gällivare Industriservice AB) är en ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt i Norrbotten med en omsättning på ca 400 MSEK och 100-talet anställda. GISAB erbjuder allt från service- och underhållstjänster och komplexa projekt till långsiktiga partnerskap för industrikunder, huvudsakligen inom stål och gruvor.

JF Mek AB är inriktat mot service och underhåll inom gruvindustrin. Företaget omsätter ca 20 MSEK och har 15 anställda. JF Mek hjälper kunder lokalt och runtom i Norrbotten med svetsning, montage, utbildning och konstruktion.


Läs mer på jernbro.com, gisab.net och jfmek.se.
Kontaktinformation

Jernbro Industrial Services AB

Postadress
Mölndals­vägen 42
41263 Göteborg
Besöksadress
Mölndals­vägen 42
41263 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556912-0149
Grundat: 2016
Anställda: 1000
Industriservice för bättre snurr

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder.
Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart.
Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft.
Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar.
Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.


Vi ser fram emot att höra av dig!

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 3834-2:2005 – ISO 45001 – ISO 9001:2015 – ISO 9712 – SS-EN 1090-1:2009 – SS-EN ISO 3834-2 – SS-EN ISO 9606-2:2005

Kontakter

Jernbro
010-483 00 00

Filmer

Manuwork - industrins framtida arbetsplats

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN