SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024

Besök monter S:04 för Lännens kraftfullaste grävlastare
Lännen är en välkänd tillverkare av mångsidiga grävlastare i Norden. Deras grävlastare är kända för att uppfylla behoven för flera andra maskiner i en och samma maskin. Deras tre olika modeller: 8600M, 8700M samt 8800M är lätthanterliga och flexibla i utmanande terräng. Under Svenska Maskinmässan 2024 kommer Lännen att visa upp sin senaste modell 8800M med tillhörande robusta och högpresterande redskap. Mässan äger rum mellan den 30 maj till 1 juni på Solvalla i Stockholm.

En grävlastare för alla uppgifter


Lännen 8800M är den kraftfullaste grävlastaren i M-serien med det starkaste och största grävaggregatet i sin klass. Med en kraftfull motor på 174 hästkrafter och ett vridmoment på hela 750 Nm levererar 8800M hög kraft och prestanda, vilket gör den perfekt för grävarbeten som kräver både styrka och precision. Grävlastaren 8800M är även flexibel i sin rörlighet på arbetsplatsen likväl som vid förflyttning mellan olika arbetsplatser. Detta gör den till det självklara valet vid bygg- och anläggningsarbeten.

Underhåll av järnvägar


Under Svenska Maskinmässan ställs Lännens 8800M ut med kompletterande redskap för arbete och underhåll av järnvägar. Lännen Rail Systems är utformad för att användas vid arbeten på och runt järnvägar. Dess flexibla rörlighet gör den enkel att förflytta på och av järnvägen. Hjulen på grävlastaren 8800M är utformade med rälshjulsenheter som erbjuder en stabil och intelligent lösning för personalens säkerhet. Drifthöjden med en personliftsplattform ligger på imponerande 19 meter och lämpar sig bra vid konstruktion och underhåll av elektrifierade järnvägslinjer.

En maskin för alla järnvägsbehov


Byggandet och underhållet av järnvägar och dess infrastruktur ställer unika krav på utrustning. Den måste vara mångsidig nog att hantera en rad olika uppgifter, från grävning och schaktning till lyft och transport. Samtidigt måste den vara tillräckligt robust för att klara av extrema förhållanden, som tungt väder och krävande terräng. Inte minst måste arbetet utföras effektivt under tidspress för att minimera störningar på tågtrafiken. Lännen Rail Systems är utformade för just detta, vilket Lännen och LMCE Group poängterar varit deras målsättning i tillverkningen av Lännen Rail Systems.

En ekonomisk och hållbar investering


Med Lännen Rail kan du ersätta behovet av flera separata fordon, som hjulgrävare, spårlastbilar, kranfordon och lastmaskiner. Detta sparar inte bara pengar utan det sker även mindre bränsleförbrukning, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen. Lägre kostnader blir även resultatet av investering i en maskin istället för flera och du sparar pengar på underhåll och drift av flera maskiner. Lännen Rail är den perfekta lösningen för järnvägsentreprenörer som kräver en mångsidig, kraftfull och effektiv grävlastare.
Kontaktinformation

Lännen MCE AB

Postadress
Bangårds­gatan 11
55303 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556437-9237
Grundat: 1991
Anställda: 28
Välkommen Lännen MCE AB

BYGG EN BÄTTRE VÄRLD MED FÄRRE MASKINER
Vi tror att vi med smarta och mobila multifunktionslösningar kan uppnå en renare, säkrare och bättre fungerande miljö med färre maskiner och kostnader. Detta är det som driver oss. Vi tror på att göra mer med mindre. Vi utvecklar och levererar lösningar som hjälper dig att öka din produktivitet och ansvar för miljön med en kompromisslös nivå av mångsidighet och rörlighet.

LMCE Group (Lännen Mobile Construction Equipment Group) är en internationell leverantör av smarta och mobila lösningar. LMCE utvecklar och producerar maskiner och applikationer med hög användbarhet som bidrar till en mer ekonomisk hållbarhet och långsiktighet.

LMCE tillhandahåller lösningar som hjälper kunder och entreprenörer att öka sin produktivitet tack vare våra produkter. Detta genom minskad miljöpåverkan utan att kompromissa med användandet på grund av mobilitet och produktivitet.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Jessica Bolander
079-142 84 09
Joakim Berglund
070-543 74 00

Filmer

Lännen is a heavy-duty, multifunction backhoe loader with all-terrain mobility

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige