SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

OTTO Digital Services för system

Läs mer om simultan övervakning av flera vakuumgeneratorer
Busch Vacuum Solutions har utökat sitt utbud av OTTO Digital Services till att även omfatta vakuumsystem. OTTO för system möjliggör samtidig övervakning av flera vakuumgeneratorer i ett vakuumsystem och övervakning av produktionsprocessen för att säkerställa att den körs tillförlitligt och med rätt vakuumnivåer. Detta minimerar effektivt risken för driftstörningar i tillverkningen och leder till betydande kostnadsbesparingar. OTTO IoT-instrumentpanelen är tillgänglig via en dator eller mobil enhet och har ett användarvänligt gränssnitt för omfattande systemövervakning.

OTTO för system ger omfattande insikter i produktionsprocessernas status. Kunderna kan definiera parametrar som är specifika för deras process, såsom processens vakuumnivå, absorberad effekt eller omgivande temperatur. OTTO mäter och lagrar dessa parametrar. På så sätt kan kostsamma haverier undvikas eftersom det idealiska tillfället för nästa underhåll indikeras. Med lämpligt serviceavtal utförs analysen av data och fjärrövervakningen av processen av Busch, service på plats för snabb reparation ingår.

OTTO IoT-satser finns tillgängliga för eftermontering av befintliga vakuumsystem. Via ett integrerat elektroniskt SIM-kort överför OTTO-boxen signalerna från sensorerna på ett säkert sätt till Buschs moln, där de tolkas och skickas till OTTO IoT-instrumentpanelen. OTTO för system kan användas som en fristående lösning eller integreras i Busch kontrollsystem.

Med tillägget av OTTO för vakuumsystem utökar Busch sitt redan omfattande utbud av OTTO-lösningar. OTTO utmärker sig genom tidig upptäckt av problem och hjälper till att förebygga oplanerade driftstörningar i fabriker. I slutändan säkerställer den optimal processäkerhet, vilket bidrar till ökad produktivitet.

Om Busch Group


Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasreduceringssystem. Under sitt paraply har koncernen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och centrotherm clean solutions.

Det omfattande produkt- och serviceutbudet omfattar lösningar för vakuum-, övertrycks- och reduceringstillämpningar i alla industrier, till exempel halvledar-, livsmedels-, analys-, kemikalie- och plastindustrin. Det inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och ett globalt servicenätverk.

Buschgruppen är ett familjeföretag som drivs av Busch-familjen. Mer än 8 000 medarbetare i 45 länder över hela världen arbetar för koncernen. Busch har sitt huvudkontor i Maulburg, Baden-Württemberg, i triangelregionen mellan Tyskland, Frankrike och Schweiz.

Busch Group har tillverkning på sina 19 egna tillverkningsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam.

Busch Group har en årlig koncernomsättning på nästan 2 miljarder euro.
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 26
Välkommen till Busch Vacuum Solutions!

Busch Vaccum Solutions finns nära dig i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram rätt vakuumlösning, system eller centralvakuum efter dina behov och kan erbjuda servicelösningar ute hos kunder i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke, utanför Göteborg, och vi har servicecenter i Uppsala, Helsingborg och Skellefteå.

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasavskiljningssystem. Under sitt paraply rymmer gruppen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och Centrotherm clean solutions.

Det omfattande produktutbudet gör Busch Group till din föredragna leverantör för lösningar inom vakuum, övertryck och avskiljningsapplikationer inom alla branscher, såsom halvledare, livsmedel, analys, kemikalier, metallurgi och plast. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och branschens mest omfattande världsomspännande service nätverk.

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av familjen Busch. Mer än 8 000 anställda i 45 länder över hela världen arbetar för gruppen. Sedan sin början för mer än 60 år sedan är Busch baserat i Maulburg, Tyskland.

Tillverkning sker i 19 egna produktionsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam, alltid nära sina kunder för snabb leverans runt om i världen.

Det som kännetecknar det familjeägda Busch Group är stabilitet, pålitlighet och flexibilitet. Denna kombination gör oss till din bästa helhetsleverantör på vakuummarknaden för innovativa och individuella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77
Max Virenhem
Innesäljare
+46 73 144 23 40
Emma Fredriksson
Marknadsföring
+46 31 361 46 84

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Förenar krafter för att förbättra utbildningar Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats pris
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western FabricationsVolvo EC220E High & Wide
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige