SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Familjefestival i Maulburg

Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum
I Söndags firade cirka 2 000 gäster Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum på huvudkontoret i Maulburg i fantastiskt väder.

Många av Busch-anställda tog med sina familjer till det spektakulära evenemanget. Sex food-trucks med utsökt gatumat, en aptitretande grill, ett crêpes-stånd och en utsökt kakbuffé gjorde evenemanget till en kulinarisk upplevelse.

I sitt välkomsttal gav dr Busch en kort historia om företaget och betonade hur viktigt det alltid hade varit för honom och hans fru att lyssna på sina anställda. "Vi kunde inte ha gjort vår verksamhet framgångsrik utan er. Tack för att ni kom till oss och tack för att ni byggde upp Busch tillsammans med oss", sa han och Ayhan Busch tillade: "Tack för att ni är här. Utan er hade vi inte kunnat göra det här möjligt."

Kaya Busch tackade alla människor som hjälpt till att organisera evenemanget och betonade: "Vi vill tacka alla våra anställda för det bidrag de gjort under de senaste 60 åren för att bygga detta företag".

Den Freiburg-baserade slagverksgruppen "Brasilikum" svepte bort publiken med groovy och funky trumslag från världens största karneval i Salvador da Bahia.

En särskild höjdpunkt var det 40 meter höga pariserhjulet. Med 30 gondoler kunde upp till 180 besökare åt gången förundras över den fantastiska utsikten över Wiesental och Schwarzwald. Barnen njöt av en karusell, en hoppborg och en popcornmaskin.

I partytältet visade ett bildspel vårt företags 60-åriga historia i bilder. En fotobås gjorde det möjligt för besökare att fånga det speciella ögonblicket i ett vackert, minnesvärt foto.

Mercedesen, som Dr Karl Busch och hans söner Sami och Kaya Busch körde under 2000 års klassiska bilrally "Around the World in 80 Days", ställdes också ut på festivalområdet. Totalt samlade de in 140 000 tyska mark för Läkare utan gränser.

Många besökare passade på att lära känna produktionsanläggningen i Maulburg genom fabriksvisningar. De deltog i livliga diskussioner och ställde intressanta frågor
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 18
Välkommen till Busch Vakuumteknik!

Busch Vacuum Solutions är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, fläktar och kompressorer. Vårt produktutbud omfattar lösningar för vakuum- och övertrycksteknik inom alla industrisegment.

Buschs produktutbud har världens största urval inom industriell vakuumteknik. Vi kan dra fördel av mer än 50 års erfarenhet från tillverkning av vakuumpumpar och lågtryckspumpar.

Vårt företag grundades 1963. Med 60 dotterföretag i 42 länder och försäljningsrepresentanter i fler än 30 länder kan vi ge goda råd och praktisk support till våra kunder på plats.

Alla våra produkter finns tillgängliga med olika tillval och avancerade finesser för att passa ett stort urval av tillämpningar så att våra kunder kan dra fördel av den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi utvärderar ständigt våra aktiviteter i syfte att vidmakthålla högsta standard och vi fortsätter att utveckla nyskapande teknologi som definierar framtiden vad gäller tillämpningar inom vakuumsystem.

Vårt huvudkontor är beläget i Maulburg (Tyskland), där vår tyska huvudfabrik ligger. Maulburg är också hemvist för vår tyska försäljningsorganisation. Busch har även produktionsanläggningar i Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Korea och USA. Busch-gruppen är ett familjeägt företag som leds av familjen Busch.

Buschs arbetsstyrka med fler än 3 000 anställda i hela världen innefattar många specialister inom kemi, mekanik och service. Med vårt globala servicenätverk erbjuder vi våra kunder strömlinjeformad service inom vakuumpumpar och vakuumsystem. Buschs servicetekniker och ingenjörer konstruerar och underhåller vakuumsystem i jordens alla hörn och inom många industrisegment – från oljeutvinning till havs i Arktiska havet till livsmedelsförpackning i Patagonien.

Våra fabriker använder det senaste inom tillverkningsteknik, maskiner och utrustning. Våra kvalitetsstyrningsprocedurer överträffar DIN EN ISO 9001-kraven och ger alla nödvändiga certifieringar för att möta de specifika kraven från alla våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Busch Vakuumteknik, vi finns i Mölnlycke och Uppsala.

Servicecenter Öst & Nord
Vaksala Eke, SE-755 94 Uppsala
Telefon: 018-470 14 30


Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Impact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVIGodstransporterna på väg effektiviseras
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!