SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Familjefestival i Maulburg

Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum
I Söndags firade cirka 2 000 gäster Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum på huvudkontoret i Maulburg i fantastiskt väder.

Många av Busch-anställda tog med sina familjer till det spektakulära evenemanget. Sex food-trucks med utsökt gatumat, en aptitretande grill, ett crêpes-stånd och en utsökt kakbuffé gjorde evenemanget till en kulinarisk upplevelse.

I sitt välkomsttal gav dr Busch en kort historia om företaget och betonade hur viktigt det alltid hade varit för honom och hans fru att lyssna på sina anställda. "Vi kunde inte ha gjort vår verksamhet framgångsrik utan er. Tack för att ni kom till oss och tack för att ni byggde upp Busch tillsammans med oss", sa han och Ayhan Busch tillade: "Tack för att ni är här. Utan er hade vi inte kunnat göra det här möjligt."

Kaya Busch tackade alla människor som hjälpt till att organisera evenemanget och betonade: "Vi vill tacka alla våra anställda för det bidrag de gjort under de senaste 60 åren för att bygga detta företag".

Den Freiburg-baserade slagverksgruppen "Brasilikum" svepte bort publiken med groovy och funky trumslag från världens största karneval i Salvador da Bahia.

En särskild höjdpunkt var det 40 meter höga pariserhjulet. Med 30 gondoler kunde upp till 180 besökare åt gången förundras över den fantastiska utsikten över Wiesental och Schwarzwald. Barnen njöt av en karusell, en hoppborg och en popcornmaskin.

I partytältet visade ett bildspel vårt företags 60-åriga historia i bilder. En fotobås gjorde det möjligt för besökare att fånga det speciella ögonblicket i ett vackert, minnesvärt foto.

Mercedesen, som Dr Karl Busch och hans söner Sami och Kaya Busch körde under 2000 års klassiska bilrally "Around the World in 80 Days", ställdes också ut på festivalområdet. Totalt samlade de in 140 000 tyska mark för Läkare utan gränser.

Många besökare passade på att lära känna produktionsanläggningen i Maulburg genom fabriksvisningar. De deltog i livliga diskussioner och ställde intressanta frågor
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 26
Välkommen till Busch Vacuum Solutions!

Busch Vaccum Solutions finns nära dig i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram rätt vakuumlösning, system eller centralvakuum efter dina behov och kan erbjuda servicelösningar ute hos kunder i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke, utanför Göteborg, och vi har servicecenter i Uppsala, Helsingborg och Skellefteå.

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasavskiljningssystem. Under sitt paraply rymmer gruppen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och Centrotherm clean solutions.

Det omfattande produktutbudet gör Busch Group till din föredragna leverantör för lösningar inom vakuum, övertryck och avskiljningsapplikationer inom alla branscher, såsom halvledare, livsmedel, analys, kemikalier, metallurgi och plast. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och branschens mest omfattande världsomspännande service nätverk.

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av familjen Busch. Mer än 8 000 anställda i 45 länder över hela världen arbetar för gruppen. Sedan sin början för mer än 60 år sedan är Busch baserat i Maulburg, Tyskland.

Tillverkning sker i 19 egna produktionsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam, alltid nära sina kunder för snabb leverans runt om i världen.

Det som kännetecknar det familjeägda Busch Group är stabilitet, pålitlighet och flexibilitet. Denna kombination gör oss till din bästa helhetsleverantör på vakuummarknaden för innovativa och individuella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77
Max Virenhem
Innesäljare
+46 73 144 23 40

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-27
Nordbygg planerar långsiktigt Samarbete vid byggnation i Boden.7 av 10 företag har otillräcklig kompetens
2024-05-24
Optiska mätsystem för modern industriFramstående svetsmetoder & maskiner Effektivitet och precision med vertikala svarvarMaximal flexibilitet för din säkerhetFörstärk arbetsplatsen med ruggade laptops
2024-05-23
Installationstestning som den borde varaNödstopp – Med belyst statusindikationProduktnyheter som måste upplevasAllt du behöver veta om hydraulhammareEtt viktigt verktyg för varje lyftbehov
2024-05-22
Skapa balkar och hela stommar i 3DNyanställda tjejer på SkrotSmart i TrollhättanMissa inte vår senaste nyhet!Hos DynaMate är mät­skalorna i trygga händerVakuumpumpars roll i moderna industrier
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr