SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Personskydd - en investering i säkerhet

Verktyg Online AB erbjuder ett brett utbud av personskyddsprodukter
Att ha rätt personskydd på arbetsplatsen är viktigt, inte bara för att följa lagkrav och minimera risken för olyckor, utan också för att visa omsorg om både sig själv och sina medarbetare. Men personskydd är inte bara viktigt på arbetsplatsen, det är också något som kan vara avgörande för att du och din familj ska vara säkra på äventyr.

Hos Verktyg Online AB erbjuder vi ett brett utbud av personskyddsprodukter för att hjälpa dig och dina medarbetare att vara så säkra som möjligt. Vi har allt från svetshjälmar och skyddsglasögon till hörselkåpor och arbetshandskar från ledande tillverkare som Peltor, Zekler och Kask. Vi erbjuder också produkter som andningsskydd, hudsalvor, kroppsrengöring, handrengöring och desinfektionsmedel.

Första hjälpen kit och andra viktiga personskydd


Svetshjälmar och skyddsglasögon är viktiga för att skydda ögonen och ansiktet från skadligt ljus och metallstänk vid svetsning. Det är också viktigt att använda hörselkåpor vid arbete med höga ljudnivåer, såsom bullriga verkstäder och byggarbetsplatser. Hörselskador kan orsaka obotliga skador och kan leda till hörselnedsättning i framtiden. För att skydda barnens hörsel finns det också hörselkåpor som är speciellt utformade för barn.

Att investera i personskydd och arbetsskydd är en viktig del för både arbetsplatsen och för privatlivet. Genom att skydda sig själv och sina medarbetare från faror och olyckor kan man säkerställa en säker och smidig arbetsplats eller tillvaro. Verktyg Online AB erbjuder ett brett sortiment av personskydd, arbetsskydd och utrustning för första hjälpen kit för att möta alla typer av behov. Detta inkluderar andningsskydd eller arbetshandskar, verktygsväskor, hudsalvor, kroppsrengöring, handrengöring och desinfektionsmedel.

För att underlätta för sina kunder erbjuder Verktyg Online AB både kompletta första hjälpen-kit och påfyllnadsmaterial till dessa. På så sätt kan man säkerställa att man alltid har tillgång till nödvändigt förbandmaterial, vart man än befinner sig eller jobbar. Oavsett om du behöver personskydd och arbetsskydd för att skydda dig själv eller dina medarbetare på arbetsplatsen, eller för att skydda dig och din familj under utomhusaktiviteter, så finns det en lösning som passar just dig.

Personslydd från Verktyg Online


Att ha rätt personskydd är en viktig investering i säkerhet, både på arbetsplatsen och i vardagen. Hos Verktyg Online AB hittar du ett brett utbud av personskyddsprodukter från ledande tillverkare samt andra produkter som högtryckstvättar. Kontakta oss gärna om du behöver råd eller hjälp att hitta rätt produkter för dina behov. Om du har frågor eller behöver råd om personskyddsprodukter är du alltid välkommen att kontakta oss på Verktyg Online AB. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för dina behov.
Kontaktinformation

Industriteknik i Eslöv/Verktygonline.se

Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Traktor­vägen 8
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-19165
Mats Sjöholm
VD
0413-19165
Magnus Haellquist
Gasansvarig
0413-19165
Carina Sjöholm
Ekonomichef
0413-19165

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-17
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
2024-06-14
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
2024-06-13
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
2024-06-12
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
2024-06-11
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin