SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välj rätt högtryckstvätt på verktygonline.se

Vad du ska tänka på när du köper högtryckstvätt
Spara både tid och pengar med rätt högtryckstvätt. Det finns ett helt hav av olika sorters högtryckstvättar att välja mellan på nätet. För att underlätta valet för dig som konsument har verktygonline.se skapat en enkel lista att följa innan du köper en högtryckstvätt.

Olika sorters högtryckstvättar


Som sagt så finns det inte bara en modell av en högtryckstvätt att välja mellan. Därför kommer vi nu gå igenom de vanligaste, samt de olika modellerna du hittar på verktygonline.se. De vanligaste högtryckstvättar du hittar online är: kall- & hetvattentvättar och stationära & bensindrivna högtryckstvättar.

Kall och hetvatten


Du kan såklart välja mellan varmt och hett vatten att spola med eller kallt vatten. Detta kan vara så enkelt som att du själv väljer att vrida på kall eller varmt vatten när du kopplar in högtryckstvätten. Men, det finns även högtryckstvättar som använder så varmt vatten att det är närma kokpunkten. Dessa högtryckstvättar använder man främst inom industrin och lantbruk för att till exempel tvätta rent maskiner och traktorer.

När det kommer till dessa högtryckstvättar med hetvatten så påverkas priset såklart. Dessa maskiner är kanske inte de du skulle välja om du ska tvätta garageporten hemma.

Stationär högtryckstvätt


En stationär högtryckstvätt är egentligen precis vad det låter som. Det är en högtryckstvätt i form av en låda som kan monteras antingen på väggen eller på golvet. Denna är då placerad på lämpligt ställe där man får god åtkomst till området man ska spola rent.

Vad du ska tänka innan du köper en högtryckstvätt


Det är kanske inte alltid så enkelt att välja högtryckstvätt, ska du ha den inomhus? Utomhus? Flyttbar? Stationär? Med kallt vatten? Varmt vatten? Det är en djungel utan dess like, därför kommer vi nu gå igenom några punkter du kan tänka på när du ska välja högtryckstvätt.

Med eller utan hjul?


Den första frågan man bör ställa sig själv är om högtryckstvätten ska vara kraftfull och fastmonterad eller om den ska portabel och kunna transporteras runt. Ska man tvätta olika fordon i en tvätthall bör man kanske fundera på om en stationär högtryckstvätt är något man ska köpa.

Vad ska du tvätta?


Handlar det om att tvätta stengolvet på tomten eller ska du använda högtryckstvätten för att spola bort smuts och jord från lantbruksmaskiner? Ta en funderare på vad du kommer att tvätta för område eller maskin.

Vad behöver du för tillbehör?


Behöver du nå högre upp när du tvättar är kanske en justerbar lans något du behöver funder på om du ska köpa? Behöver du spola och rengöra avlopp? Då är en kloakslang något du bör ha i åtanke att köpa.

Vilken temperatur?


Vad behöver du för temperatur när du ska spola? Ta en funderare på vad du brukar tvätta eller spola av. Behöver du tvätta såra fläckar eller smuts? Då kanske du ska fundera på hetvatten alternativet.

Köp din högtryckstvätt på Verktygonline


Verktygonline är en återförsäljare av riktigt bra högtryckstvättar från Kränzle. Oavsett om du ska ha en högtryckstvätt för privat bruk för att tvätta trallen i sommar eller en stationär hetvattentvätt för lantbruksmaskiner fyller verktygonline dina behov. Har du fortfarande frågor har alltid möjligheten att kontakta experterna på verktygonline.se.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när