SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Pneumatiska kraftspännare i förnicklat stål

Hög spännkraft, låg tryckluftsförbrukning och förbättrad
korrosionsbeständighet
De nya pneumatiska kraftspännarna i förnicklat stål kännetecknas av hög spännkraft, reducerad storlek, låg tryckluftsförbrukning, låg vikt och en korrosionsbeständighet. De är perfekta för att spänna fast alla typer av komponenter.

Den nya förnicklade ytbeläggningen ger rostskyddsegenskaper; det förbättrar stålets hårdhet och möjliggör en mer enhetlig ytbehandling med en minimal nivå av strävhet. De är särskilt lämpliga för användning i miljöer med hög luftfuktighet.

Den nya ytbeläggningen är en ny standard för hela sortimentet:
- BL-NK pneumatisk kraftspännare arm med roterande rörelse och låsning för sidofastspänning
- BC-NK pneumatisk kraftspännare arm med roterande rörelse och låsning för axiell fastspänning med central fixering
- BI-NK pneumatisk kraftspännare arm med roterande rörelse och låsning för axiell fastspänning.

Sortimentet innehåller också ett brett urval av standardtillbehör, vilket gör detta till en unik lösning: flera formade konsoler för klämskruvar; konsoler för fixeringsbackar (Y, I, långa och låga); klämskruvar; shims kit; gränslägesbrytare; kablar med kontakt; centreringsbussningar; monteringsfästen och bakre skydd. De är alla tillgängliga som standardtillbehör.

Tekniska datablad finns tillgängliga på elesa.com
Kontaktinformation
Postadress
Djupdals­vägen 27
19251 Sollentuna
Region
Sollentuna
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556639-0281
Grundat: 2003
Anställda: 5
Välkommen till Elesa Scandinavia AB

Elesa: komponenter för mekanisk industri.

Världsledande inom konstruktion, tillverkning och distribution av standardkomponenter i plast och metall för mekanisk industri.

Vi grundades 1941, ELESA är en internationell referens för standardkomponenter avsedda för mekaniska, maskiner och industriell utrustning.

En god kombination av teknik och design som har gett upphov till en diversifierad produktion tack vare det konstanta engagemanget att följa utvecklingen inom konstruktionsplaster och teknik kring metaller.

Vi har en företagskultur fast inriktad på produktkvalitet i kombination med en medfödd känslighet för design och ergonomisk forskning har lett till skapandet av produkter unika och igenkännbara i världen som ELESA produkter.

År 2003 grundades Elesa Scandinavia AB med syfte att kunna erbjuda en effektiv teknisk service och lager av standardprodukter för att uppfylla de lokala kundernas önskemål. Det nära samarbetet med ELESA:s F&U-avdelning gör det möjligt att studera speciella tekniska lösningar baserade på kundönskemål och kundanpassning av standardprodukter.

Om Elesa:
• 180 Patent och mönsterskydd
• 42 Utmärkelser för industriell design
• Världsomspännande distribution
• 45.000 produktkoder tillgängliga på lager
• Kundanpassade lösningar
• Teknisk kompetens i kundens tjänst

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – OHSAS 18001 – Syna Högsta Kreditklass (2020)

Kontakter

Alfred Jangbratt
08 509 087 23
Jan Andersson
08 444 44 35
Andreas Mattsson
08 509 087 21

Filmer

When colour is a value

When colour is a value
Historian

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-06-01
Maersk påskyndar sin strategiska transformation Smidmeks betongfasad imiterar träpanel
2023-05-31
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt