SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Press & Metall i Hjo investerar

I en tredje Valsverk!
En kravställning flertalet verkstäder handskas med dagligen, stora som små, är att korta ner ledtid på leverans, samtidigt som kvalité kvarstår. Detta för att kunna bemöta kunders önskemål och krav. För att uppnå detta har företag olika syn på vilka metod som är mest lukrativ.

Per-Olof, ägare på Press & Metall i Hjo har en förhoppning att deras senaste investering av en ny Valsverk ska kunna hjälpa dem att uppnå just detta!

Per-Olof berättar i intervju med Industritorget att deras främsta målsättning på företaget är just att korta ner ledtid samtidigt som kvalité kvarstår, vilket gjorde att Per-Olof valde att åter igen investera i en ny Valsverk.

Press & Metall i Hjo har tredje året på raken lyckats öka deras omsättning och ser ljust på framtiden! Per-Olof beskriver själv företaget Press & Metall i Hjo som ett litet familjeföretag med stora ambitioner som har flera års erfarenhet inom pressning, stansning, bockning, svetsning, rullformning och montering. De tillverkar mot bland annat fordons- och möbelindustrin.

Press & Metall i Hjo tillverkar även egna bordreglar, för bord med iläggsskiva. Dessa finns i olika modeller och utföranden, beroende på vad kund önskar. Oavsett om det gäller små, medelstora eller stora serier så förser Press & Metall i Hjo deras kunder med hög kvalitet och leveransprecision.

Läs mer om Press & Metall i Hjo här:
Press & Metall i Hjo AB - Tillverkare inom fordons- och möbelindustrin (press-metall.se)
Kontaktinformation

Press & Metall i Hjo AB

Postadress
Kvarn­gatan 1
54432 HJO
Region
Hjo
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
559180-2946
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Press & Metall i Hjo AB

Vi är ett litet familjeföretag med stora ambitioner och har många års erfarenhet inom pressning, stansning, bockning, svetsning, rullformning och montering. Vi tillverkar mot bland annat fordons- och möbelindustrin där vi kan erbjuda korta ledtider och lagerhållning.

Vi tillverkar även våra egna bordreglar, för bord med iläggsskiva. Dessa finns i olika modeller och utföranden, beroende på vad kunden önskar.

Oavsett om det gäller små, medelstora eller stora serier så förser vi kunden med hög kvalitet och leveransprecision. Vi levererar både nationellt och internationellt.

Välkommen att kontakta oss!

Senaste annonser från Press & Metall i Hjo AB

Se alla företagets 1 annonser »

Kontakter

Per-Olof Loft
VD/Försäljning/kvalitet
0709-143510
Ninitha Loft
Administration/produktion/order
0738-242902

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-23
En mässa i hållbarhetens teckenNya testkablar från StäubliSvenska Väderstad väljer IFS Framtiden för mobilitet med elfordon Ny ruggad PowerEdge-server
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen
2022-11-18
Utsläppsfri återvinning i Bayern Maskin- och fixtur­konstruktioner blir säkrareLyfta och flytta gods smidigtEdge Gateway - Industri 4.0 har aldrig varit enklareHydro elektrifierar aluminiumtransporter
2022-11-17
Amada erbjuder kantpressar i mellansegmentetÄr chatbots standardalter­nativet för kundtjänst?Ny fabrik med rörlaser i spetsen ökar produktion TAWIs lyftanordningar hos PostnordVolvo klarar de hårda kraven hos SSAB