SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säker fathantering på din arbetsplats

Fathanteringstillbehör för gaffeltruckar
Skydda ditt team och ditt företag genom att använda rätt verktyg

Säker hantering av fat är avgörande för att skydda dina anställda från skador och säkerställa att innehållet i dina fat förblir säkert. Vår trumhanteringsutrustning är designad och testad för att ge säkra sätt att hantera alla typer av trummor.

Utrustning för hantering av fotgängare


Manuell hantering av trummor kan verka snabbt och enkelt, men det finns en klar risk för personskador. Health and Safety Executive (HSE) säger att "Ryggskador från manuell hantering är en viktig orsak till ohälsa på arbetsplatsen i Storbritannien."

Att tillhandahålla rätt trumhanteringsutrustning för fotgängare minskar risken för skador på dina anställda och hjälper till att upprätthålla produktivitetsnivåer. St Clare Engineering producerar ett brett utbud av trumhanteringsutrustning för fotgängare för manuell drift utan behov av en gaffeltruck. Dessa enheter är mycket manövrerbara och kan inkludera alternativ som manuell push och hydraulisk lyft och batterilyft, batteridrivning, beroende på dina behov.

Fathanteringstillbehör för gaffeltruckar


För större trumhanteringsoperationer erbjuder vår tillverkare trumhanteringstruckar för säker och enkel förflyttning av trummor. Vi bedömer noggrant storleken, formen och vikten på dina fat, och ger dig råd om de bästa gaffeltruckstillbehören för att lyfta och flytta dem på ett säkert sätt.

Vårt sortiment inkluderar fathanterare, fatrotatorer, fatburar och saxgripare, alla designade för att hjälpa dig att flytta dina fat på ett säkert sätt.

Grab-O-Matic Quick Release-system


Vi vet att olyckor kan hända om din truckförare behöver lämna hytten varje gång han hämtar och släpper nya laster. Vår unika Grab-O-Matic Quick Release-mekanism introducerar en fjäderbelastad spak som automatiskt låser bakom en platta som är fastskruvad i gaffeltruckens vagn när gafflarna förs in i gaffelfickorna, vilket säkrar trumhanteringsfästet till gaffeltrucken.

Systemet håller trumlyftfästet stadigt på plats så länge det behövs, vilket eliminerar behovet av manuellt ingrepp vid varje punkt. Detta Quick Release-system minskar inte bara risken för användarfel utan förbättrar säkerheten och effektiviteten genom att minska antalet gånger som dina förare måste kliva av från hytten och fixa tillbehör manuellt.

Starka och pålitliga fatgreppsystem


Vi har stor erfarenhet av fathanteringslösningar och tillverkar stark och hållbar trumhanteringsutrustning. Vi vet att dina trummor kan innehålla tunga, giftiga eller flyktiga ämnen som kan vara farliga på arbetsplatsen, så vi testar alla våra fathanteringsprodukter för att säkerställa att de är lämpliga för ändamålet.

Vi erbjuder ett brett utbud av trumgrepp, inklusive midje-, fälg- och basgripare, och tillbehör som är lämpliga för säker hantering av många olika typer och storlekar av trummor.

ATEX säker fathanteringsutrustning


Vår leverantör tillverkar också en rad ATEX-fathanteringsutrustningar för säker användning med farliga ämnen och i farliga områden med explosiv atmosfär. Våra ATEX-fathanterare används i lager, lagring, bearbetning och logistik inom olja, gas, petrokemisk raffinering, farmaceutiska och distributionscentra för att flytta fat på ett säkert sätt med hjälp av gnistfri utrustning.

Säker trumhantering


Säker hantering av fat är viktigt av många anledningar:
• För att begränsa risken för skador på din fathanteringspersonal
• För att minska risken för spill av smutsiga eller farliga ämnen
• För att skydda övrig personal och anläggningar från riskerna för oavsiktliga fall och rörelser
• För att begränsa ditt ansvar i händelse av en olycka

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att hantera trummor på ett säkert sätt.

För mer information och förfrågningar vänligen kontakta:

Apex Materialhantering
Vitmossevägen 1, Port 14
SE-554 75
JÖNKÖPING, SWEDEN
+46 (0) 36-18 80 85
www.apexmaterialhantering.se
info@apexmaterialhantering.se
Kontaktinformation

Apex Materialhantering

Postadress
Vitmosse­vägen 1, Port 14
55475 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556591-1749
Grundat: 2000
Anställda: 1
Välkommen till Apex Materialhantering

Vi erbjuder bland annat ett brett sortiment av behållare för farligt avfall och kemikalier. Våra containrar och omrörare kan användas både inom allt från tillverkningsindustri till restaurang.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Magnus Davidsson
Produkt - & Projektchef
036-18 80 85

Filmer

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll
Tippcontainer EXPO
Grab-O-Matic Fatvändare SC10
Fatlyft Grab-O-Matic 1-DLR

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884