SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sälja skrot har aldrig varit enklare

Högt engagemang för hållbarhet hos Nordanå Skrot

Sälj ditt skrot och gör miljön en tjänst på köpet


Nordanå Skrot, en del av Vinning-koncernen, har nyligen förnyat sitt tidigare ISO certifikat för kvalitet, men även adderat ytterligare två nya ISO certifieringar för miljö och arbetsmiljö. Certifieringarna är ett bevis på att de högt uppsatta kraven på kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppfyllts.

Vägen till certifikatet har klarats med hjälp av Nordanå Skrots helhetslösning för metallåtervinning. Att sälja sitt skrot ska vara så enkelt som möjligt, oavsett om du säljer som privatperson eller som ett större företag.

Med sin höga ansvarskänsla kring att lösa sina kunders behov av enkel återvinning erbjuder Nordanå Skrot upphämtning för dem som inte har möjlighet att komma till deras återvinningscentral. Nordanå Skrot har haft ett fantastiskt engagemang för hållbarhet från start, men detta har nåtts till nya höjder sedan de gick med i Vinning-koncernen.

Utrustade för alla typer av metallåtervinning


Det är inte bara för privatpersoner som Nordanå Skrot gör metallåtervinning enklare. För de som har större volymer eller är i behov av löpande hämtningar, kan Nordanå Skrot ställa fram en container som de hämtar och tömmer kontinuerligt.

På sin återvinningsanläggning är de utrustade med specialmaskiner och personal med tung kompetens för att kunna ta sig an alla sorters utmaningar.

Metaller, järnskrot, batterier från bilar eller båtar, cyklar och gräsklippare - oavsett vad eller hur mycket du vill återvinna, är det lika enkelt med Nordanå Skrots helhetslösning.

Vad händer med ditt sålda skrot?


När du har sålt ditt skrot sorteras det på Nordanå Skrots metallåtervinningsanläggning. Sedan skickas det vidare till smältverk i Sverige och övriga Europa där skrotet går igenom resten av återvinningsprocessen på ett så miljövänligt sätt som möjligt.
Kontaktinformation

SkrotSmart AB

Postadress
C/o Jönköping Stål & Metall, Momarken 16
55650 Jönköping
Besöksadress
Www.skrotsmart.se/anlaggningar
57141 Nässjö
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
559203-3020
Grundat: 2019
Anställda: 30
SkrotSmarts etableras på citynära platser runtom i Sverige med syftet att skapa ett lönsamt alternativ för enkel återvinning för små- och mellanstora företag samt för privatkunder. Vi hjälper våra kunder att återvinna, bidra till ett hållbart samhälle men också tjäna pengar på sitt järn- och metallskrot. SkrotSmart finns just nu i Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uppsala, Västerås och Örebro.

SkrotSmarts ledord är enkelt, snabbt, smidigt och trevligt.

SkrotSmarts slogan är SkrotSmart – gör stålar av ditt skrot

SkrotSmart ingår i koncernen Vinning. Huvudkontor finns i Nässjö. SkrotSmarts ledning sitter i Jönköping.

Kontakter

Maria Knutsson
+46 10 222 81 72

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när