SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

SkrotSmart - Återvinning av Skrot för en Hållbar Framtid

Invigningen av den senaste anläggning
SkrotSmart ser fram emot att välkomna nya kunder till invigningen av deras senaste anläggning på Minos väg 11 i Mölnviks område på Värmdö, nära Bygg-Ole och Ahlsell. Denna öppning markerar deras 15:e anläggning i Sverige och deras strävan att göra metallåtervinning tillgängligt för alla.

Hållbarhet i fokus


I dagens samhälle spelar hållbarhet och miljömedvetenhet en avgörande roll. Återvinning av skrot har blivit allt viktigare, särskilt med tanke på analytikernas identifiering av kritiska råvaror som kommer att påverka våra industrier i framtiden. Med nya miljökrav som växer fram är det dags att agera för att säkra en hållbar framtid.

Fördelar


En av de mest betydelsefulla fördelarna med att återvinna skrot är den minskade miljöpåverkan som det medför. Genom att återvinna skrot minskar behovet av nyproduktion, vilket leder till en minskning av uttaget av naturresurser och energi som krävs för att tillverka nya produkter. Dessutom minskar mängden avfall som hamnar på deponier eller förbränningsanläggningar, vilket i sin tur minskar utsläppen av växthusgaser och bidrar till att bekämpa klimatförändringarna.

Förutom de positiva miljöaspekterna finns det även ekonomiska fördelar med att återvinna skrot hos SkrotSmart. Genom att återvinna sitt skrot kan man tjäna ekonomiskt samtidigt som man bidrar till att spara värdefulla resurser för klimatet och framtida generationer.

Värmdö


SkrotSmart är övertygade om att Värmdö-området kommer att bidra med betydande mängder sommarskrot. Jonas och Thomas, som kommer att driva den nya anläggningen på Minos väg 11, ser fram emot att ta emot alla och vara en del av den hållbara skrotåtervinningen. Ge dig själv möjligheten att vara en del av denna hållbara framtid. Delta i invigningen och lär dig mer om hur du kan bidra till att minska miljöpåverkan och spara värdefulla resurser genom att återvinna ditt skrot hos SkrotSmart.

Skrotsmart som samarbetspartner


SkrotSmart är en pålitlig samarbetspartner för skrotåtervinning. Med deras omfattande erfarenhet och kunniga personal erbjuder de effektiva lösningar för företag och privatpersoner. Genom deras breda nätverk av anläggningar runt om i Sverige kan de erbjuda sina tjänster över hela landet. SkrotSmart tar ansvar för att hantera och återvinna skrot på ett miljövänligt sätt, vilket minskar behovet av nyproduktion och främjar hållbarhet. Som samarbetspartner kan man lita på att SkrotSmart levererar pålitliga och professionella skrotåtervinningstjänster.
Kontaktinformation

SkrotSmart AB

Postadress
C/o Jönköping Stål & Metall, Momarken 16
55650 Jönköping
Besöksadress
Www.skrotsmart.se/anlaggningar
57141 Nässjö
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
559203-3020
Grundat: 2019
Anställda: 30
SkrotSmarts etableras på citynära platser runtom i Sverige med syftet att skapa ett lönsamt alternativ för enkel återvinning för små- och mellanstora företag samt för privatkunder. Vi hjälper våra kunder att återvinna, bidra till ett hållbart samhälle men också tjäna pengar på sitt järn- och metallskrot. SkrotSmart finns just nu i Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uppsala, Västerås och Örebro.

SkrotSmarts ledord är enkelt, snabbt, smidigt och trevligt.

SkrotSmarts slogan är SkrotSmart – gör stålar av ditt skrot

SkrotSmart ingår i koncernen Vinning. Huvudkontor finns i Nässjö. SkrotSmarts ledning sitter i Jönköping.

Kontakter

Maria Knutsson
+46 10 222 81 72

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga