SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vart går ditt metallskrot?

SkrotSmart: Din Pålitliga Partner för Köp av Järn- och Metallskrot
SkrotSmart är ditt förstahandsval när det gäller att sälja järn- och metallskrot. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag och köper skrot i alla volymer. Oavsett om det handlar om små eller stora mängder skrot, är du alltid välkommen att vända dig till oss för en smidig och pålitlig affär.

Vi köper alla typer av järn- och metallskrot



På SkrotSmart har vi specialiserat oss på att köpa alla typer av järn- och metallskrot för återvinning. Det kan inkludera allt från gamla bildelar, överblivna metallrester från byggprojekt, kretskort, rör och mycket mer. Vi är intresserade av både små och stora volymer av skrot, vilket ger dig möjligheten att sälja oss ditt skrot oavsett mängd. Vi tar emot skrot från både privatpersoner och företag och erbjuder konkurrenskraftiga priser för din skrotleverans.

Smidig och pålitlig service för alla



Vi på SkrotSmart strävar efter att erbjuda en smidig och pålitlig service för alla våra kunder. Oavsett om du är en privatperson som behöver göra dig av med lite skrot eller ett företag med stora mängder skrot, så är vi redo att hjälpa dig. Vårt team av erfarna och kunniga skrothandlare är dedikerade till att ge dig en positiv upplevelse och göra processen så enkel som möjligt. Vi tar hand om hela processen, från att värdera ditt skrot till att betala dig rättvist och snabbt.

Bidra till miljön genom återvinning



Genom att sälja ditt järn- och metallskrot till SkrotSmart, gör du en aktiv insats för miljön. Återvinning av skrot minskar behovet av att utvinna nya råvaror och minskar därmed den negativa påverkan på miljön. Dessutom bidrar du till minskad avfallsmängd och energibesparingar i tillverkningsprocessen. Genom att välja SkrotSmart som din skrotpartner kan du vara stolt över att göra din del för att främja en hållbar framtid.

Välj SkrotSmart för en smidig och pålitlig affär med ditt järn- och metallskrot.
Kontaktinformation

SkrotSmart AB

Postadress
C/o Jönköping Stål & Metall, Momarken 16
55650 Jönköping
Besöksadress
Www.skrotsmart.se/anlaggningar
57141 Nässjö
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
559203-3020
Grundat: 2019
Anställda: 30
SkrotSmarts etableras på citynära platser runtom i Sverige med syftet att skapa ett lönsamt alternativ för enkel återvinning för små- och mellanstora företag samt för privatkunder. Vi hjälper våra kunder att återvinna, bidra till ett hållbart samhälle men också tjäna pengar på sitt järn- och metallskrot. SkrotSmart finns just nu i Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uppsala, Västerås och Örebro.

SkrotSmarts ledord är enkelt, snabbt, smidigt och trevligt.

SkrotSmarts slogan är SkrotSmart – gör stålar av ditt skrot

SkrotSmart ingår i koncernen Vinning. Huvudkontor finns i Nässjö. SkrotSmarts ledning sitter i Jönköping.

Kontakter

Maria Knutsson
+46 10 222 81 72

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Ökad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga