SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skydda era torra händer

Kroppen är vårt främsta verktyg och det är dags att vårda den
Nu är hösten här och med den kommer kyligare väder. För vissa innebär detta kyligare väder torra händer. Kroppen är vårt främsta verktyg och det är dags att ta hand om den och vårda den. Verktyg Online tillhandahåller flera typer av hudrengöring, handskyddsalva och handrengörning.

Hur fungerar handkräm?


Huden på vår kropp kan faktiskt reglera vattenhalten inifrån. När du kommer i kontakt med vatten så sköljs hudens naturliga fetter samt andra fuktighetsbevarande ämnen bort. Så har du till exempel händerna i vatten ofta under dagen så kommer inte huden hinna återhämta sig och återfukta sig. Detta leder då till torra händer. Det du behöver göra för att undvika torra händer är då att smörja in händerna med handkräm. Här kommer flera tips på hur du skapar bättre arbetsmiljö gällande hudvård på arbetsplatsen.

Tips för bra hudvård


Så hur undviker man torra händer och håller en god hudvård? Här följer några tips på hur du kan undvika torra händer och några exempel på risker du kan stöta på under din arbetsdag. Vissa tvålar har inte möjlighet att skilja på fett som kommer från smuts och fett som kommer från huden. Denna tvål tar då och sköljer bort fettet. För att undvika torra händer kan man använda återfuktande hudvårdsprodukter som återfuktar till exempel händer. Ett tips är att ställa tvålen vid ställen där du kommer i kontakt med vatten som diskhon, toaletter eller andra tvättställen. Vissa är extra känsliga mot torra händer, särskilt under vintern. Då kan det vara en god idé att alltid bära med sig hudkräm för att smörja in sig oftare. Ett sista tips är att använda plasthandskar när du arbetar med vatten för att bevara det naturliga fettet på händerna.

Hudvårdsprodukter på Verktyg Online


På hemsidan verktygonline.se hittar du tusentals produkter allt från skärande bearbetningsvertyg till hudvårdsprodukter. Verktygonline har från start 1993 haft målet att driva ett företag tyngde på god service och kvalitet.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-27
Kallabandsågar hos EquipmentstoreSafeReach kommer åt alla områden med rope accessLanserar senaste genera­tionen L&W Bending TesterVälj rätt kabel och kabelkedjaFem trender inom PLM 2023
2023-01-26
Lasermätning: Framtiden för precision och effektivitet Lyftöglor: Nyckeln till säker materialhanteringTrådbondning är ett kritiskt steg inom trådbondningSvensk Byggplåt inrättar externt hållbarhetsrådMimecast förutspår IT-säkerhetstrenderna för 2023
2023-01-25
Verktyg Online kan sina kompressorerOnlineauktioner för begagnade hjullastareKöpa begagnade industrimaskiner hos BlintoHitta begagnade industrimaskinerSatsar på potentialen i additiv tillverkning
2023-01-24
MPP erbjuder säkra tankar och cisternerMätspetsar för mätmaskiner och standardapplikationerSå lagar man en trasig hydraulcylinderGör allt som går att tillverka i tunnplåtVolvo Construction Equip­ment leder omställningen
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer