SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stark start på verksamhetsåret

Vi ser fram emot en händelserik höst
Det pågående verksamhetsåret har börjat fantastiskt bra med ett starkt resultat.

Som exempel nådde vi under juni månad ytterligare en ny all-time-high, följt av två starka månader... Men historia är historia och vi går förmodligen nu in i kärvare tider men trots att vi lever med ett utmanande affärsläge fortsätter EdmoLift att ständigt utvecklas, och vi är glada över att kunna dela några av våra senaste framsteg mer er.

Ett exempel jag vill lyfta är implementeringen av fiberlasern i vår nya produktionsanläggning.

Just nu genomgår några av våra operatörer utbildning på de nya maskinerna. Hela linjen i den nya produktionsanläggningen EdmoLift 4.0 kommer att effektivisera laserskärning och bockning, samtidigt som vi kan öka roduktionskapaciteten. Vi uppmanar både medarbetare och återförsäljare att redan nu arbeta proaktivt för att vara förberedda för den kommande driftsättningen av den nya anläggningen.

Vidare är vi fast beslutna om att bidra till en mer hållbar värld där miljö- och hållbarhet är centrala frågor.

Vi arbetar aktivt för att uppfylla våra mål och minska vår påverkan på miljön, både direkt och indirekt.

Som ett resultat av vårt engagemang har vi under de senaste nio åren mottagit Ecovadis guldmedalj för vårt hållbarhetsarbete. Senare i höst genomförs en ny granskning och senare under nästa verksamhetsår påbörjas arbetet för att kunna släppa en hållbarhetsrapport.

När det gäller utökning av vår personalstyrka har vi under året sökt nya medarbetare till våra olika avdelningar. På vårkanten nådde vi en viktig milstolpe när vi rekryterade två kvinnliga montörer vilket är en positiv utveckling.

Inom kort kommer de tjänster vi annonserade under sensommaren och början av hösten att tillsättas, och vi ser fram emot att välkomna fler medarbetare till vårt team. Är du intresserad av att jobba med oss publicerar vi våra lediga tjänster under edmolift.se/jobb.

Under hösten har vi också kunnat presentera ett nytt strategiskt samarbete med Updinamic, ett företag som tillverkar högkvalitativa godshissar. Vi strävar efter ständig förbättring och det samarbetet är en del i att kunna möta våra kunders behov ännu bredare och bättre än tidigare.

Vad gäller vår strävan efter förbättring genomförde vi dessutom tidigare i år en kundundersökning, där en del av resultatet finns att läsa mer om längre ner i detta nyhetsbrev.

Vid tidpunkten för när nyhetsbrevet skickas ut befinner jag mig i Herning, Danmark där vi tillsammans med vårt danska dotterbolag finns representerade på HI Tech & Industry Scandinavia. Om du befinner dig i närheten tar vi gärna tillfället i akt att berätta om våra smarta lyftlösningar och hur de kan gynna din verksamhet.

Vi finns i monter K8320.04.

Med det sagt ser vi fram emot en händelserik höst med många möjligheter men också en del utmaningar som vår bransch står inför. Vi på EdmoLift fortsätter att arbeta hårt för att möta behov och förbli en pålitlig partner i en föränderlig värld. Vi ser fram emot vårt fortsätta samarbete.

Ladda ner nyhetsbrevet här
Kontaktinformation
Postadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Besöksadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Region
Härnösand
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556241-1222
Grundat: 1964
Anställda: 80
Välkommen till EdmoLift AB,
Europas största tillverkare och leverantörer av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering.

Över allt där det utförs lyft - på kontor, fabriker, sjukhus, scener, lagerlokaler, garage, butiker, varuhus, skolor, institutioner - kan produkter från EdmoLift göra det tunga arbetet och ta över människors bördor. Eftersom den främsta orsaken till muskel-, skelett- och nervskador kan minskas betydligt genom att eliminera tunga lyft, kan EdmoLifts produkter betraktas som ett hälsohjälpmedel. Eftersom det förbättrar intern logistik och transport och positionering av material, kan det också kallas ett effektivt arbetsredskap.

EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponent hantering till stora kajbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10.000 kg. Vi erbjuder kund unika lösningar samt har över 300 standard modeller.

På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika och har världsomfattande patentskydd.

EdmoLift sparar pengar genom att minska kostnaderna för förlorade arbetsdagar och kan därför också kallas en ekonomisk investering.
Sätt oss på prov!

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

Movexx, Nederländerna (Generalagent), Sverige (Generalagent)
Movexx, Nederländerna (Generalagent) Elektriska dragtruckar med kapacitet från 1 ton upp till 6 ton. Framföres utan krav på truckkörkort. Används inom en bred variation av logistikprocesser såsom hotell, flygplatser, lager, tillverkningsindustri, handelsträdgård, tvätteri och kärnkraftverk

Certifieringar

AAA – FR 2000

Kontakter

Mikael Fernlund
Försäljningschef Norden
0611-837 61
Hans Skoog
0611-837 80
Försäljning och support
0611-837 80
Niklas Fällström
Fältsäljare
0611-83755
072-1477700
Emma Tjernberg
Digital communications specialist
+46 (0)611 837 72

Filmer

NEO 30 Live demo

NEO 30 Live demo
EdmoLift company presentation

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884