SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Svårt att komma till med skylift eller ställning?

Anlita industriklättrare för att få jobbet gjort
Industriklättrare kan vara lösningen när framkomligheten till platser är begränsad för skyliftar eller byggställningar. Där dessa lösningar når sina gränser, tar industriklättrare sig smidigt och säkert till svåråtkomliga platser, oavsett höjd eller vinkel. Denna teknik möjliggör direkt åtkomst till platser där byggställningar är opraktiska, dyra eller omöjliga att montera. Genom rep och klätterteknik kan industriklättrare utföra olika arbetsuppgifter som inspektion, underhåll, reparationer och till och med målning, vilket ger en kostnadseffektiv och snabb lösning för arbete på höga eller svåråtkomliga platser.

Vad är industriklättring?


Industriklättring är en metod där man använder rep och klättringstekniker för att utföra arbeten på platser som är svåråtkomliga. Det är ett kostnadseffektivt alternativ för reparationer, underhåll och inspektioner på höga höjder där traditionella byggställningar eller skyliftar inte är ekonomiskt lönsamma eller praktiska. Metoden möjliggör direkt tillgång till arbetsområdet utan att kräva stor infrastruktur eller tidskrävande förberedelser.

Fördelar med att anlita industriklättrare jämfört med att bygga en ställning


Att anlita industriklättrare jämfört med att bygga en ställning har flera fördelar:

Kostnadseffektivitet: Byggnad av ställningar kan vara dyrt och tidskrävande, medan industriklättrare erbjuder en mer kostnadseffektiv lösning. Klättring kräver inte lika mycket material eller tid för montering och nedmontering.

Tidsbesparing: Industriklättrare kan snabbt nå svåra platser utan att behöva vänta på att en ställning monteras. Det sparar tid och möjliggör snabbare genomförande av arbete eller inspektioner.

Flexibilitet och tillgänglighet: Klättrare kan nå platser som är svåra att nå med ställningar, som trånga utrymmen eller höga höjder. Detta gör dem mer flexibla och mer tillgängliga för olika typer av arbete och inspektioner.

Mindre störning: Industriklättrare innebär vanligtvis mindre störning för omgivningen än att resa en byggställning. Det är särskilt fördelaktigt i områden där det är viktigt att minska störningen för allmänheten eller arbetsmiljön.

Kontakta oss på SafeReach


Med erfarenhet och kompetens inom industriklättring erbjuder vi säkra och effektiva lösningar för era industriella utmaningar. Vi har alltid stort fokus på säkerhet såväl som resultat och vi följer IRATA´s säkerhetsföreskrifter.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder