SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rope Access: En effektiv lösning på fågelproblem

Rope access är en kostnadseffektiv lösning för att hantera fågelproblem
Fågelproblem är en vanlig syn i många städer, särskilt under sommaren när fåglarna är aktiva och söker efter mat och häckningsplatser. Fåglarna kan orsaka allvarliga skador på byggnader och infrastruktur, vilket kan leda till betydande ekonomiska förluster. Det finns många lösningar för att hantera fågelproblem, men en av de mest effektiva är rope access.

Vad är Rope Access?


Rope access är en teknik för att utföra arbete på höjder som är svåra att nå med traditionella metoder, såsom stegar och liftar. Det involverar användning av rep och utrustning som gör det möjligt för teknikerna att klättra upp och utföra arbete på svårtillgängliga platser på en byggnad eller annan struktur.

Hur fungerar Rope Access för att lösa fågelproblem?


Rope access-tekniker kan använda denna metod för att installera olika åtgärder för att hantera fågelproblem. Till exempel kan de installera fågelnäten, spikband eller andra avskräckande medel för att hålla fåglarna borta från en byggnad eller annan struktur. De kan också ta bort fågelbon eller rengöra ytor som täckts av fågelavföring.

Varför är Rope Access en effektiv lösning?


Rope access är en effektiv lösning för att hantera fågelproblem av flera skäl.

Svårtillgängliga platser


Rope access-tekniker kan klättra upp till platser som är svåra att nå med traditionella metoder som stegar eller liftar, vilket gör det möjligt för dem att installera åtgärder på platser där fåglarna har en tendens att häcka eller sitta.

Säkerhet


Rope access-tekniker är utbildade och certifierade för att utföra arbete på höga höjder. De har också utrustning och säkerhetsåtgärder som garanterar deras säkerhet och minskar risken för skador eller olyckor.

Kostnadseffektivt


Rope access är en kostnadseffektiv lösning för att hantera fågelproblem. Det kräver inte lika mycket utrustning som traditionella metoder som stegar eller liftar, vilket gör det billigare för fastighetsägare eller förvaltare.

Varför välja SafeReach för Rope Access-tjänster?


SafeReach är en pålitlig och erfaren leverantör av rope access-tjänster. Vi har ett team av välutbildade och certifierade tekniker som kan utföra arbete på höga höjder med säkerhet och effektivitet. Vi har också erfarenhet av att hantera fågelproblem och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd