SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Unikt lås från Assa Abloy gör vattnet säkert

Med säkerhetssystemet Key on Demand
Assa Abloy Opening Solutions kan tyckas vara en udda fågel på VA-mässan. Men faktum är att säkerhetsaspekten hos våra vattenbolag blir allt viktigare – vem är det egentligen som kommer och går i byggnaden? Säkerhetssystemet Key on Demand ger svar på frågan genom total spårbarhet.

Från något så simpelt som en borttappad nyckel till mer avancerade brott som spioneri och sabotage. Vattenbolagen i Sverige är samhällsviktiga aktörer och säkerheten är därför av högsta vikt. På VA-mässan visar Assa Abloy Opening Solutions lösningen Key on Demand som helt enkelt är digitala nycklar i digitala skåp. Skåpen känner av vem som loggar in och tar en nyckel och ger sedan den personen precis rätt behörighet.

– Den stora fördelen är att det inte behövs flera nycklar och att nycklarna går att hämta när som helst – nyckelskåpet är tillgängligt dygnet runt. Även spårbarheten är en stor fördel, säger Claes Hammar, teknisk rådgivare, Assa Abloy Opening Solutions.

Att förvara nycklarna inlåsta och övervakade ger en ökad säkerhet och risken att någon nyckel kommer på villovägar minskar dramatiskt.

– Den här lösningen ger dig kontroll samtidigt som du kan styra behörigheter på ett flexibelt sätt. Jag hoppas verkligen att fler vattenbolag blir intresserade av den här typen av säkerhet och att de får upp ögonen för Key on Demand, säger Claes Hammar.
Kontaktinformation
Postadress
Mäss­vägen 12
55454 Jönköping
Besöksadress
Elmia­vägen 11
55454 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Om Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch.

Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

Kontakter

Lotta Frenssen
+46 36 15 20 38

Filmer

Hur hittar jag nya kontakter inom tillverkningsindustrin?

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-06-01
Maersk påskyndar sin strategiska transformation Smidmeks betongfasad imiterar träpanel
2023-05-31
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt