SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Revolutionerande Precision

Den Ultimata CNC Hydrauliska Kantpressen
Vi presenterar höjdpunkten av precisionsteknik inom metallbearbetning - den PREMIUM hydrauliska kantpressen. Genomförd med toppmodern CNC-teknik sätter denna maskin standarden för högkvalitativ prestanda i bocknings uppgifter. Från dess oklanderliga precision till dess mångsidiga axelkonfiguration är varje detalj av denna kantpress utformad för att lyfta dina produktionsmöjligheter till nya höjder.

Tillverkad för att uppfylla de mest krävande industrikraven, skryter den PREMIUM hydrauliska kantpressen med en omfattande uppsättning funktioner som säkerställer enastående precision och effektivitet.

Utrustad med Axis (Y1, Y2, X, R) som standard, erbjuder den valfri 6-axlig funktionalitet (Y1, Y2, X, R, Z1, Z2) för förbättrad mångsidighet i komplexa bocknings uppgifter.

Att uppnå exceptionell noggrannhet är av yttersta vikt inom metallbearbetning, och den PREMIUM hydrauliska kantpressen levererar på denna front med precision. Med Y-axelnoggrannhet betygsatt till ±0,01 mm och Y-axel repeterande noggrannhet på ±0,01 mm kan du lita på att varje böjning utförs med noggrann detalj. Dessutom säkerställer arbetsstyckets räthet på ≤±0,3/1000 mm överlägsen kvalitet över varje projekt.

Drivs av ett toppmodernt Cybelec-styrsystem, antingen Cybtouch 12 (4-axlig) eller Cybtouch 15 (6-axlig), erbjuder denna kantpress intuitiv drift och sömlös integration i moderna tillverkningsflöden. Kombinerat med Promecam-typ öververktyg och ett utbud av bottenverktyg i V-serien, inklusive V16, V22, V35, V50 och Special 4V Die, ger det mångsidighet och precision i verktygsuppsättningar.

Maskinens hjärta ligger i dess robusta konstruktion och avancerade hydraulsystem. Med en tung och stressavlastad svetsad ram med en avskild C-fäste för linjär givare, och drivs av en ECKERLE-pump med WANNAN-motor, tillsammans med ett HAWE/Hoerbiger-hydraulsystem, säkerställer den pålitlig prestanda även under de mest krävande produktionsmiljöerna.

Säkerhet är avgörande i varje aspekt av designen. Kantpressen är utrustad med ett DSP AP + MCS Laser-skyddssystem från Givi Misure (Italien) för att skydda operatörerna under drift. Dessutom har maskinen ett omfattande säkerhetssystem, inklusive ett bakdörrssystem med säkerhetssensorer och lättöppnande sidodörrar som säkrats med säkerhetssensorer, vilket säkerställer en säker arbetsmiljö.

För ökad bekvämlighet och effektivitet inkorporerar den PREMIUM hydrauliska kantpressen genomtänkta designelement som snabbinställda främre stödarmar med MINK-borstar, horisontell guidning på linjära skenor och enkel höjdjustering med ett handhjul. Dessutom är den elektriska skåpet noggrant organiserat, med verktygsförvaring uppdelad i tre funktionella områden för att optimera arbetsflödet och tillgängligheten.

Slutsatsen är att den PREMIUM hydrauliska kantpressen representerar höjdpunkten av precision, kvalitet och prestanda inom metallbearbetning. Med sina avancerade funktioner, oklanderlig precision och robusta konstruktion står den som ett vittnesbörd om det obevekliga strävandet efter excellens inom modern tillverkning. Oavsett om du formar enkla komponenter eller tar itu med intrikata design, är denna kantpress din ultimata partner i bockningens perfektion.
Kontaktinformation
Postadress
Industrivej 3-9
9640 Brovst
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK8966-7216
Grundat: 1980
Anställda: 40
SCANTOOL GROUP A/S är en produktions- och handelsgrupp, bestående av:

KEF A/S - Københavns Elektro Fabrik
Grundades 1910 och är en av världens äldsta tillverkare av slip- och polermaskiner. I över hundra år har KEF-MOTOR A/S varit en framgångsrik aktör i branschen och är känd över hela världen. KEF lever upp till de strängaste kraven på kvalitet och tillförlitlighet. Maskinerna är solitt byggda i material av högsta kvalitet med en reklamationsrätt på upp till fem år.

Scantool A/S
Är ett handels- och tillverkande företag, som grundades 1980, som marknadsför och säljer ett brett sortiment av egna danskproducerade maskiner under eget varumärke samt utomlands producerade ”Private Label” maskiner av hög kvalitet. Scantool har vår företagsgrupps bredaste sortiment vilket säljs i mer än 40 länder idag.

Arboga A/S
Ett handelssällskap, köpt 1990 som i utlandet, marknadsför ett program av maskiner av hög kvalitet till en grupp av självständiga förhandlare i främst 12 länder.

HM Machinery A/S
Ett handelssällskap köpt 2005, som marknadsför ett stort program för plåtbearbetningsmaskiner av hög kvalitet till en grupp förhandlare i hela världen.

Bolagen i SCANTOOL GROUP A/S, med produktion i Brovst, Danmark och i andra länder, är i dag en av världens ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och slipmaskiner. Scantool Group A/S var den första fabriken i världen, de serieproducerar de moderna industribandsliparna.

Senaste annonser från Scantool Group A/S

Se alla företagets 1 annonser »

Filer

Kantpressar

Kontakter

Anders F Heshe
45 96 44 44 09
Katrine
-

Filmer

SCANTOOLGROUP presentation video 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när