SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Busch - Ett företags rykte är en del av dess kapital

Återspeglar hur det uppfattas av allmänheten
Ett företags rykte är en del av dess immateriella kapital och återspeglar hur det uppfattas av allmänheten.

”Som en del av det immateriella kapitalet är ett företags anseende en helhet av hur det uppfattas av allmänheten”, säger IWWF:s undersökningar om företagets anseende som nu har publicerats av F.A.Z.-institutet.

Men det räcker inte att "glänsa ensam inom ett ämnesområde. Varje dimension är viktig för att mäta ett företags resultat."

IMWF (Institut für Management- und Wirtschaftsforschung GmbH) har med hjälp av så kallad ”Social Listening” analyserat och bedömt anseendet hos cirka 20 000 företag i tre studier.

Social Listening är en metod för att ta reda på hur människor kommunicerar om ett företag, en person, en produkt eller ett varumärke online.

Busch har fått högsta betyg både när det gäller företagets och innovationens rykte.

Endast 55 företag i maskin- och anläggningsbranschen fick högsta betyg för företagets anseende. 47 maskin- och anläggningstillverkare fick högsta betyg för sin innovation.

Studierna bygger på cirka 22,9 miljoner nomineringar av företagen på nyhetssidor, webbplatser, forum, sociala medier, konsumentsidor, pressmeddelanden och bloggar.

IMWF (Institut für Management- und Wirtschaftsforschung GmbH) är en ledande specialist inom analys av mycket stora datamängder från kommunikationen med hjälp av artificiell intelligens. F.A.Z.-Institut für Management-, Markt- und Medieninformation GmbH är ett företag i den prestigefyllda förlagsgruppen Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Irene Jepsen
Marketing and Quality Coordinator

Mobile/Direct: +46 31 338 00 97
Switchboard: +46 31 338 00 80
irene.jepsen@busch.se

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2, 435 33 Mölnlycke, Sweden
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 26
Välkommen till Busch Vacuum Solutions!

Busch Vaccum Solutions finns nära dig i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram rätt vakuumlösning, system eller centralvakuum efter dina behov och kan erbjuda servicelösningar ute hos kunder i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke, utanför Göteborg, och vi har servicecenter i Uppsala, Helsingborg och Skellefteå.

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasavskiljningssystem. Under sitt paraply rymmer gruppen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och Centrotherm clean solutions.

Det omfattande produktutbudet gör Busch Group till din föredragna leverantör för lösningar inom vakuum, övertryck och avskiljningsapplikationer inom alla branscher, såsom halvledare, livsmedel, analys, kemikalier, metallurgi och plast. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och branschens mest omfattande världsomspännande service nätverk.

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av familjen Busch. Mer än 8 000 anställda i 45 länder över hela världen arbetar för gruppen. Sedan sin början för mer än 60 år sedan är Busch baserat i Maulburg, Tyskland.

Tillverkning sker i 19 egna produktionsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam, alltid nära sina kunder för snabb leverans runt om i världen.

Det som kännetecknar det familjeägda Busch Group är stabilitet, pålitlighet och flexibilitet. Denna kombination gör oss till din bästa helhetsleverantör på vakuummarknaden för innovativa och individuella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-16
Studenter hjälper energibolagen i DalarnaNy unik metod kan visa risk för hjärt-kärlsjukdom14 aktörer ger 4%+ på rörliga sparkontonÖkat intresse för att köpa företag i SverigeEn stigcyklists landsvägscykel
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga