SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Effektiv läcksökning

Med läcksökare
Läcksökning är en avgörande del av att upprätthålla effektiva vattenledningssystem och trycksatta system. Kompauto erbjuder en rad högpresterande läcksökare, inklusive LEAKCELL och SUTO S530 och S531, som har revolutionerat sättet läckage upptäcks och hanteras.

LEAKCELL – Kartläggning av vattenledningsläckageLEAKCELL modell LCPD är den perfekta lösningen för kommuner och organisationer som vill effektivt kartlägga läckage i sina vattenledningsnät. Den här portabla enheten består av en TFX-5000 ultraljudsflödesmätare och en mobil sändare som snabbt och enkelt skickar flödesdata till BEACON webbportal för online-loggning.

LCPD finns även i en version med GSM-router som gör det möjligt att ansluta den till ert eget driftkontrollsystem. En imponerande batteribank ger LCPD en imponerande driftstid på mellan 100 och 150 timmar, beroende på den valda datatransferlösningen. Oavsett om du överför data till en webbportal eller till din kommunens egna SCADA-system kan du vara säker på att LEAKCELL kommer att leverera pålitlig prestanda och datainsamling under lång tid.

SUTO S530 – Effektiv läcksökning med ultraljudsteknikSUTO S530 är en läckagesökare som tar användningen av ultraljudsteknik till nästa nivå. Den är utformad för att upptäcka läckage i trycksatta system och visar resultatet både visuellt på displayen och med ljud via hörlurar.

En av de mest imponerande funktionerna är dess förmåga att filtrera bort störande ljud och ändå upptäcka läckage i högljudda och bullriga miljöer. Detta gör SUTO S530 till ett oumbärligt verktyg för industrier och anläggningar där ljudnivåerna kan vara höga.

SUTO S531 – Effektiv registrering och hantering av läckageSUTO S531 är en läckagesökare som inte bara hjälper användare att snabbt hitta och registrera läckage i tryckluft eller andra gassystem, utan även underlättar den administrativa delen av hanteringen.

En inbyggd pekskärm gör det enkelt att logga läckage och ta bilder med aktuell kostnadsinformation per läckage, vilket kan inkluderas i en servicerapport. Dessutom är S531 utformad för att samarbeta med SUTO LMS (Leak Management System), som möjliggör för företag att effektivt hantera läckage och reparationsaktiviteter, antingen genom en molnbaserad tjänst eller en lokal installation på din dator.

Sammanfattningsvis erbjuder Kompauto's läcksökare en omfattande och effektiv lösning för läcksökning och hantering. Oavsett om du är en kommun som vill kartlägga vattenledningsläckage eller en industri som behöver snabbt hitta och åtgärda tryckluftsproblem, har Kompauto den rätta utrustningen för dig. Med deras högkvalitativa produkter kan du effektivisera din verksamhet och spara både tid och pengar.
Kontaktinformation
Postadress
Box 265
77126 Ludvika
Besöksadress
Fläder­stigen 1
77126 Ludvika
Region
Ludvika
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
556250-7698
Grundat: 1984
Anställda: 7
Välkommen till Kompauto Nordic!

Kompauto Nordic är leverantör av instrument, ventiler till olika industriella applikationer.

Vår kompetens ligger med fokus inom flöde, tryck, nivå, temperatur för de flesta industriella applikationer.

Mätning och/eller reglering inom gas, luft, vatten och andra vätskor ligger inom vårt mångåriga kompetensområde. Vi hjälper våra kunder med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för ändamålet.

Agenturer

ALICAT SCIENTIFIC, Sverige (Generalagent)
Badger Meter, Sverige
Control Air, Sverige (Generalagent)
CORDIVARI, Sverige
DELTA-CONTROLS, Sverige
EUROMAG INTERNATIONAL, Sverige (Generalagent)
FOX THERMAL INSTRUMENTS, Sverige (Generalagent)
GRACE, Sverige (Generalagent)
HEINRICHS, Sverige (Generalagent)
HO-MATIC, Sverige (Generalagent)
JORC, Sverige
KOBOLD, Sverige (Generalagent)
NUOVA GENERAL INSTRUMENTS, Sverige
PARKER TRANSAIR, Sverige
PRO.COM, Sverige (Generalagent)
VALVOLE HOFMANN, Sverige (Generalagent)

Kontakter

Stefan Johansson
Teknisk säljare
010-130 10 05
Johan Abrahamsson
Teknisk säljare
010-130 10 06
Denice Lindgren
Administration
010-130 10 03
Anders Tjernström
Order & Sales
010-130 10 04
Magnus Corén
Innesäljare & Teknisk support
010 130 10 06
010 130 10 06
Kundtjänst
010-130 10 00

Filmer

Smart och kostnadseffektiv tryckluft för lackerings-, däck- och bilverkstad.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!