SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Elmia Subcontractor – tillverkningsindustrins hjärta

Elmia Subcontractor har tagit stora kliv
Från en mötesplats för underleverantörer, till en innovationsarena där branschnyheter inte bara visas upp – utan också skapas. Nu får mässan ett nytt utseende som ska stärka positionen som tillverkningsindustrins hjärta och samtidigt signalera att här får branschen syre, energi och kraft framåt.

– Med ett uppdaterat utseende och ett industriellt hjärta som symbol signalerar vi vad vi vill att Elmia Subcontractor ska vara – en kunskapshubb och vital funktion för tillverkningsindustrin. Ett myller av kontakter, idéer och lösningar som alla kopplas ihop – där hjärtat är motorn i överföringen. Detta kommer att vara en ledstjärna för oss när vi fortsätter att utveckla mässan framåt, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Mässans roll som kunskapshubb
Inte bara industrin, utan hela samhället, står inför stora framtidsutmaningar – där samverkan mellan olika intressenter är nyckeln för att hantera omställningen. Och det är här mässan har sin styrka.

– Genom att lyfta fram de mest aktuella ämnena för framtidens tillverkningsindustri, visa på goda exempel, och ge utrymme för diskussion och samverkan skapar Elmia Subcontractor den kunskapsplattform som behövs för att kunna möta utmaningarna som branschen, och samhället, står inför. Under Elmia Subcontractor 2022 kommer fokus vara på några av tillverkningsindustrins största utmaningar - Industriell hållbarhet, Kompetens, Samverkan och inte minst Smart Industri, säger Helena Åhs.

Plattform fylld av magiska möten
Den absolut viktigaste och mest centrala delen i mässan är naturligtvis alla utställare och besökare som kommer hit, med sin unika kompetens inom sina specialområden – och det är de som skapar den verkliga magin.

Med magin som uppstår i mötena som grund, och med sex månader kvar till öppningen i november, växlar nu teamet för Elmia Subcontractor upp ytterligare – för att leverera mässan med extra allt.

Elmia Subcontractor är ingen vanlig mässa – den är tillverkningsindustrins hjärta – här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkommen till Elmia Subcontractor – Heart of Industrial know-how
Kontaktinformation
Postadress
Box 6066
55006 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Elmia Subcontractor - Industrins marknadsplats nr. 1 och värd för nyskapande idéer, banbrytande kontakter och en framtidsoffensiv debatt.

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. Här skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

Med närmare 1.200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.
Industrin i förändring. Riktning framåt.

Välkommen 9-12 november 2021!

Kontakter

Anki Söderström
Kommunikationsexpert / Social Media Manager
036152090
Helena Åhs
Projektledare
036-152000

Filmer

Find new business partners, interesting contacts and get updates on news in the industry

Find new business partners, interesting contacts and get updates on news in the industry
Välkommen till Elmia Subcontractor 2020
Elmia Subcontractor 10-13 nov 2020- gör affärer på industrins starkaste arena

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion