SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Förenkla din tillverknings­process

Med Xometrys omedelbara offertverktyg
Köp CNC-bearbetade delar smidigt och bekvämt

Inom tillverkningsindustrin spelar precision och effektivitet en avgörande roll för ingenjörer när det gäller att säkerställa högkvalitativa produkter. Att producera detaljer med komplex geometri och hög precision utgör en kontinuerlig utmaning. Men med den avancerade tekniken för datoriserad numerisk styrning (CNC) kan ingenjörer nu dra nytta av verktyg som har revolutionerat tillverkningsprocessen, vilket gör den betydligt enklare och mer tillförlitlig. Med Xometrys Instant Quoting Engine kan du nu enkelt och bekvämt köpa CNC-bearbetade delar av högsta kvalitet. Låt oss utforska fördelarna med att använda Xometrys omedelbara offertverktyg och hur den kan underlätta din tillverkningsprocess. Xometry erbjuder en rad olika tjänster för CNC-bearbetning online för tillverkning av delar med allt från prototypframställning till massproduktion:

CNC-fräsning: CNC-maskiner med 3, 4, 5, 6, och 7 axlar
CNC-svarvning: 2-axlade svarvar, svarvar av schweizisk typ
CNC-borrning: vertikala, horisontella och radiala pressar

Enkel beställningsprocess av CNC-bearbetade delar


Med Xometrys omedelbara offertverktyg behöver du inte längre spendera timmar på att kontakta olika tillverkningsföretag och jämföra offerter. Genom att använda Xometrys användarvänliga plattform för inköpare och tillverkare kan du snabbt och enkelt lägga in din beställning. Du behöver bara ladda upp dina CAD-filer, välja önskat material och ange övriga specifikationer. Inom kort tid kommer du att få en detaljerad offert och en bekräftelse på din beställning.

Omfattande materialval


Xometry erbjuder över 35 olika materialalternativ för CNC-bearbetning. Oavsett om du behöver delar i metall, plast eller andra material kan du hitta det du behöver hos Xometry. Du kan också dra nytta av deras materialrådgivning för att välja det optimala materialet för din specifika applikation.

Högkvalitativa resultat


Med Xometrys omedelbara offerter kan du vara säker på att få CNC-bearbetade delar av högsta kvalitet. Xometry samarbetar med noggrant utvalda tillverkningspartners som har bevisad erfarenhet och expertis inom CNC-bearbetning. Deras partnerföretag är utrustade med moderna CNC-maskiner och verktyg för att säkerställa att dina delar tillverkas med precision och uppfyller dina exakta specifikationer. Xometrys processer för kvalitetskontroll är dessutom certifierade enligt ISO 9001:2015.

Snabb leverans


Tidsaspekten är ofta avgörande inom tillverkningsindustrin. Xometrys omedelbara offertverktyg är det mest effektiva sättet att beställa delar: du kan spara avsevärd tid vid offertstadiet och få dina delar snabbt i produktion tack vare Xometrys massiva tillverkningsnätverk. Dessutom kan du vara säker på att tillverkningen sker effektivt och med minimal ledtid. Vissa CNC-alternativ hos Xometry har en otroligt kort ledtid på endast 10 dagar, vilket säkerställer att du får dina delar snabbt utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att dra nytta av deras omfattande nätverk av tillverkningspartners kan Xometry hitta den mest lämpliga partnerföretaget för att snabbt och effektivt producera och leverera dina delar.

Tillgång till resurser


Utöver att erbjuda CNC-bearbetade delar tillhandahåller Xometry också en rad användbara resurser för att stödja din tillverkningsprocess. Deras artiklar, designguider och videor ger värdefull information och tips för att hjälpa dig att optimera din design och tillverkningsprocess. Du kan dra nytta av deras expertis för att förbättra dina produkters prestanda och effektivitet.

Med Xometrys omedelbara offertverktyg kan du enkelt och bekvämt köpa CNC-bearbetade delar av högsta kvalitet. Genom att utnyttja deras användarvänliga onlineplattform, omfattande materialval och pålitliga nätverk av tillverkningspartners kan du förenkla din tillverkningsprocess och snabbt få tillgång till de delar du behöver. Ta fördel av Xometrys resurser och expertis för att optimera din design och uppnå en framgångsrik tillverkning. Prova Xometrys Instant Quoting Engine idag och upptäck fördelarna själv.

Kontaktinformation

Xometry Europe GmbH

Postadress
Ada-lovelace-str. 9,
85521 Ottobrunn
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
318027176
Grundat: 2013
Anställda: 512
Välkommen till Xometry Europe

Tillverkning på begäran
Med över 2 000 tillverkare i Europa har vårt nätverk den kapacitet du behöver för prototypframställning och produktion.

Massiv nätverkskapacitet
Få direkt tillgång till produktionskapaciteten hos över 2 000 tillverkare med omfattande kapacitet och certifieringar i 25 europeiska länder. Från ditt skrivbord. Strikt NDA med vårt nätverk för att skydda integriteten.

Instant Quoting Engine
Få DFM-feedback, ledtider och prissättning i en fråga om klick, inte dagar. Xometry IQ℠ sätter Data Science i arbete för dig så att du enkelt kan välja det optimala pris/ledtidsalternativet för ditt projekt. Kompatibel med STEP-, Mesh-, Parasolid- och ACIS-filer.

Statusuppdateringar och garanterad kvalitet
Med en stark kvalitetssäkring och regelbundna statusuppdateringar kan du lita på att din del kommer rätt och i rätt tid.

Kontakta oss gärna!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Anna Bergkvist
+34 617 512 577

Filmer

Xometry Europe is Your One-Stop Shop for Manufacturing On-Demand

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-01
John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version Wackes stärker organisationen
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
2024-06-25
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning