SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

En marknadsplats för inköpare och tillverkare

En revolutionerande banbrytande plattform
Xometry har tagit marknaden med storm genom att erbjuda en banbrytande plattform som förenar ingenjörer och inköpare med de bästa tillverkningskapaciteterna i Europa och världen. Xometry kan hjälpa inköpare att enkelt och snabbt lösa sina inköpsbehov, oavsett kvantitet.

Enkelt och effektivt inköp av specialtillverkade delar

Xometry är en marknadsplats som möjliggör tillverkning av anpassade och seriedelar med:

CNC-bearbetning
Plåttillverkning
3D-printing
● Formsprutning
● Pressgjutning
● Formpressning
● Vakuumgjutning

Med över 2 000 samarbetspartners och tillgång till kapaciteten från kvalificerade och granskade verkstäder över hela Europa, har inköpare en enorm källa att hitta rätt leverantör för sina behov.

Omedelbara offerter för snabb och smidig inköpsprocess
Det omedelbara offertverktyget är gratis att använda och ger möjligheten att få kostnadsfria offerter direkt online. Detta innebär att inköpare kan få snabba, noggranna priser och jämföra olika designalternativ och materialval. De kan även minska projekttider med upp till 60% genom att sköta projekthanteringen, logistiken och frakten och genom att erbjuda just omedelbara offerter och ett distribuerat tillverkningsnätverk.

Tillgång till en mängd tillverkningsprocesser och material
Med över 15 tillverkningsprocesser på en enda plattform, inklusive tjänster för CNC-bearbetning, plåttillverkning och 3D printing, kan inköpare hitta rätt process för sina behov. För produktion av delar i hög volym erbjuder Xometry även formsprutning och pressgjutningstjänster. Plattformen har också ett stort urval av metaller och plastmaterial, vilket innebär att inköpare kan välja det bästa materialet för deras projekt.

Enkel CAD-filuppladdning och snabb offertgenerering
Den användarvänliga plattformen gör det enkelt för inköpare att ladda upp CAD-filer, välja tillverkningsalternativ, få en offert direkt och beställa med några klick. De kan importera flera designer samtidigt i en enda offert och välja specifikationerna som krävs för varje del. Det omedelbara offertverktyget låter även inköpare jämföra kostnaden för olika designiterationer.

Personlig support och rådgivning
Xometrys säljteam och säljingenjörer står redo att hjälpa inköpare genom hela tillverkningsprocessen, inklusive designfasen. Detta innebär att inköpare kan få expertråd och säkerställa att deras projekt är optimerade för att minimera kostnader och maximera kvaliteten på de färdiga produkterna.

Anpassade ytbehandlingar för att uppfylla dina behov
Utöver att erbjuda tillverkning av hög kvalitet, så kan Xometry också hjälpa inköpare att anpassa ytan och egenskaperna hos deras produkter för att uppfylla specifika krav. Deras utbud av anpassade ytbehandlingar inkluderar anodisering, härdning, kromplätering och fler. Genom att använda dessa tekniker kan inköpare förbättra både de funktionella och estetiska egenskaperna hos sina produkter.

En kraftfull nätverkskälla för alla branscher
Med en bred tillverkningskapacitet för både metall- och polymerdelar, är Xometry en mångsidig partner för inköpare inom många olika branscher. Dessa sektorer inkluderar bland annat bilindustrin, maskinkonstruktion, järnväg, flyg, elektronik och energi, vilket ger inköpare en mängd olika alternativ att välja mellan för att hitta den perfekta tillverkningskapaciteten för sina behov. Med deras omfattande nätverk kan Xometry enkelt anpassa tillverkningstjänster för att passa behoven hos varje bransch och garantera högkvalitativa delar för sina kunder.

Öka effektiviteten och spara tid och pengar
Genom att använda Xometrys plattform kan inköpare spara tid och pengar som annars skulle gå åt att söka efter och förhandla med enskilda leverantörer. Xometrys omfattande nätverk av samarbetspartners, kombinerat med deras omedelbara offertverktyg, ger inköpare möjlighet att snabbt och effektivt hitta rätt lösning för deras inköpsbehov och budget.

Xometry har revolutionerat inköpsprocessen för anpassade och serietillverkade delar genom att erbjuda en unik marknadsplats som ger inköpare tillgång till en mängd olika tillverkningsprocesser, material och leverantörer. Med omedelbara offerter, personlig support och rådgivning samt ett omfattande nätverk av högkvalificerade leverantörer i Europa och globalt, hjälper Xometry inköpare att enkelt och snabbt hitta den bästa lösningen för deras behov och budget. Xometry är inte bara en plats där man kan få en offert, utan också en kraftfull nätverkskälla för att hitta vad man behöver.

Kontaktinformation

Xometry Europe GmbH

Postadress
Ada-lovelace-str. 9,
85521 Ottobrunn
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
318027176
Grundat: 2013
Anställda: 512
Välkommen till Xometry Europe

Tillverkning på begäran
Med över 2 000 tillverkare i Europa har vårt nätverk den kapacitet du behöver för prototypframställning och produktion.

Massiv nätverkskapacitet
Få direkt tillgång till produktionskapaciteten hos över 2 000 tillverkare med omfattande kapacitet och certifieringar i 25 europeiska länder. Från ditt skrivbord. Strikt NDA med vårt nätverk för att skydda integriteten.

Instant Quoting Engine
Få DFM-feedback, ledtider och prissättning i en fråga om klick, inte dagar. Xometry IQ℠ sätter Data Science i arbete för dig så att du enkelt kan välja det optimala pris/ledtidsalternativet för ditt projekt. Kompatibel med STEP-, Mesh-, Parasolid- och ACIS-filer.

Statusuppdateringar och garanterad kvalitet
Med en stark kvalitetssäkring och regelbundna statusuppdateringar kan du lita på att din del kommer rätt och i rätt tid.

Kontakta oss gärna!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Anna Bergkvist
+34 617 512 577

Filmer

Xometry Europe is Your One-Stop Shop for Manufacturing On-Demand

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Veeam förvärvar Coveware Hexagon och Dragos tecknar partneravtal Edströms Verktyg förvär­var JPD VerktygsteknikIngår partnerskap med Nozomi Networks
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten