SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

On-Demand tillverkning

När maskiner och effektivitet möts med Xometry
I en värld där tid är pengar och anpassning är nyckeln till framgång, har on-demand tillverkning blivit en avgörande faktor för företag i olika industrier. Denna revolutionerande metod för produktion, som sätter precision, snabbhet och kostnadseffektivitet i fokus, har introducerat nya möjligheter för företag att skala upp sina verksamheter. Bland de många alternativ som finns tillgängliga är Xometry den främsta lösningen för att begära offerter och beställa delar, särskilt inom maskinindustrin.

Förståelse av On-Demand tillverkning



On-Demand tillverkning är en innovativ strategi som omdefinierar sättet vi producerar och levererar produkter. Istället för den traditionella metoden att massproducera och lagra stora lager av komponenter eller produkter, skapar on-demand tillverkning en mer flexibel och effektiv process. Det innebär att komponenter eller produkter tillverkas först när det finns en faktisk efterfrågan. Detta koncept har blivit särskilt relevant i industrier som kräver hög precision och komplexa maskindelar, där tillverkningsbehoven ofta varierar och utvecklas snabbt.

Fördelar med On-Demand tillverkning hos Xometry



On-demand tillverkning erbjuder en rad fördelar, särskilt i dagens snabbrörliga och kundcentrerade affärsmiljö. Här är några av de viktigaste fördelarna med Xometrys tillverkningstjänster inom on-demand tillverkning:

Minskade lagerkostnader: En av de mest påtagliga fördelarna är minskningen av lagerkostnader. Eftersom produkter och komponenter tillverkas enbart när de behövs, elimineras behovet av att hålla stora lager, vilket frigör kapital som annars skulle vara bundet i lager.

Kortare ledtider: On-demand tillverkning innebär att produkter kan tillverkas och levereras snabbare. Detta är avgörande i branscher där snabba reaktioner på förändringar i efterfrågan är viktiga, särskilt inom teknik, mode och elektronik.

Bättre anpassning: Företag kan lättare anpassa produkter efter specifika kundkrav och ändringar i design. Detta ökar möjligheten att erbjuda skräddarsydda lösningar och produkter.

Minskat avfall och materialspill: Eftersom produkter tillverkas i enlighet med aktuella beställningar minskar avfallet och materialspillet. Detta är både kostnadsbesparande och fördelaktigt för miljön.

Bättre produktoptimering: On-Demand tillverkning möjliggör ständig iteration och förbättring av produkter baserat på feedback och marknadskrav. Företag kan enkelt ändra design och specifikationer för att förbättra produkternas prestanda och kvalitet.

Minskad risk vid produktlansering: Istället för att satsa på stora produktionsvolymer innan produkten är etablerad på marknaden, kan företag testa sina produkter genom mindre serier och sedan snabbt öka produktionen vid behov.

Upptäck Xometrys On-Demand tillverkningstjänster



För att fördjupa din insikt i Xometrys on-demand tillverkningstjänster, kan du utforska mer om deras kapaciteter, materialval och hur deras omedelbara offertverktyg förenklar offertprocessen. Xometry erbjuder en omfattande on-demand tillverkningslösning och kan vara en värdefull partner för företag som söker effektivitet och hög kvalitet inom tillverkningssektorn. Xometry erbjuder över 15 tillverkningsprocesser och över 130 materialalternativ. Från mer traditionella metoder till moderna tillverkningstekniker, vilket möjliggör tillverkning av komponenter, oavsett om du behöver prototyper eller storskalig produktion:

CNC-bearbetning: CNC-svarvning, fräsning och borrning

Plåttillverkning: laser, plasma- och vattenskärning, bockning

3D-utskrift: FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, carbon DSL, och polyjet

⦁ Formsprutning: plastsprutning, övergjutning och insatsgjutning

⦁ Pressgjutning: pressgjutning med varm och kall kammare

⦁ Vakuumgjutning: låg kostnad och snabba ledtider för högkvalitativa plastdelar

Screenshot på Xometrys omedelbara offertverktyg

Med Xometry kan du:

Få snabba och enkla offertuppgifter: Med Xometrys omedelbara offertverktyg kan du snabbt och smidigt få prisuppgifter och ledtider för dina projekt. Ladda bara upp dina CAD-modeller eller .dxf-filer direkt till den säkra plattformen och välj bland en rad tillverkningsalternativ. Detta sparar tid och minimerar onödigt administrativt arbete, vilket gör det enklare att fatta snabba beslut.

Utnyttja bred kompetens och materialval: Xometry har tillgång till en omfattande pool av kvalificerade tillverkare och ett brett utbud av materialalternativ, med 15 olika metaller och ett dussin alternativ för ytbehandlingar. Detta innebär att de kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar specifika projektbehov och budgetar.

Förvänta dig kvalitet och precision: Xometrys partners och leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och precision i on-demand tillverkningsprocessen. Detta resulterar i produkter som uppfyller eller överträffar branschstandarder och krav.

Uppnå skalbarhet och flexibilitet: Xometrys automatiserade produktionsplattform gör det möjligt att enkelt anpassa produktionskapaciteten efter efterfrågan. Oavsett om du behöver enstaka prototyper eller stora volymer, kan Xometry leverera med snabbhet och effektivitet.

On-demand tillverkning har förändrat sättet maskinindustrin producerar sina komponenter. Xometry har visat sig vara en pålitlig partner som kan möta kraven för snabbhet, precision och kostnadseffektivitet. Med sina innovativa lösningar har Xometry blivit en nyckelaktör för företag som strävar efter att möta de dynamiska behoven i den moderna maskinindustrin. Genom att anamma on-demand tillverkning kan företag optimera sina processer och uppnå en konkurrensfördel på en allt mer krävande marknad.

Upptäck hur Xometry kan stötta ditt projekt nu
Kontaktinformation

Xometry Europe GmbH

Postadress
Ada-lovelace-str. 9,
85521 Ottobrunn
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
318027176
Grundat: 2013
Anställda: 512
Välkommen till Xometry Europe

Tillverkning på begäran
Med över 2 000 tillverkare i Europa har vårt nätverk den kapacitet du behöver för prototypframställning och produktion.

Massiv nätverkskapacitet
Få direkt tillgång till produktionskapaciteten hos över 2 000 tillverkare med omfattande kapacitet och certifieringar i 25 europeiska länder. Från ditt skrivbord. Strikt NDA med vårt nätverk för att skydda integriteten.

Instant Quoting Engine
Få DFM-feedback, ledtider och prissättning i en fråga om klick, inte dagar. Xometry IQ℠ sätter Data Science i arbete för dig så att du enkelt kan välja det optimala pris/ledtidsalternativet för ditt projekt. Kompatibel med STEP-, Mesh-, Parasolid- och ACIS-filer.

Statusuppdateringar och garanterad kvalitet
Med en stark kvalitetssäkring och regelbundna statusuppdateringar kan du lita på att din del kommer rätt och i rätt tid.

Kontakta oss gärna!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Anna Bergkvist
+34 617 512 577

Filmer

Xometry Europe is Your One-Stop Shop for Manufacturing On-Demand

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Ifö presenterar TurboFlushVeeam förvärvar Coveware Hexagon och Dragos tecknar partneravtal Edströms Verktyg förvär­var JPD VerktygsteknikIngår partnerskap med Nozomi Networks
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten