SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Xometry Lanserar Nytt tillägg

Smidigare CAD-design med Xometrys SOLIDWORKS Add-in
Xometry, den framstående marknadsplatsen för on-demand-tillverkning av delar online, tar nu ett betydande steg för att göra produktutvecklingsprocessen smidigare och mer effektiv. Med lanseringen av det senaste tillskottet, Xometrys Add-in för SOLIDWORKS, öppnas en ny värld av möjligheter för ingenjörer och produktutvecklare.

Vad erbjuder Xometrys Add-In för SOLIDWORKS?



SOLIDWORKS, den respekterade CAD-programvaran från Dassault Systèmes, ger ingenjörer kraftfulla 3D-design- och produktutvecklingsverktyg. Xometrys nya tillägg möjliggör en sömlös integrering av deras tjänster direkt inom SOLIDWORKS-miljön. Xometrys tillägg för SOLIDWORKS kan direkt laddas ner från Xometrys webbplats med hjälp av en MSI-installatör. Det möjliggör för ingenjörer och designers att snabbt få prisuppgifter för sina CAD-delar, DFM-feedback och köpa specialtillverkade delar – allt direkt inom SOLIDWORKS.

Hur Fungerar Xometry Add-In?



Xometrys tillägg för SOLIDWORKS revolutionerar användarupplevelsen genom att analysera geometrin i en CAD-design. Användare kan sedan välja material, tillverkningsmetod och kvantitet för att omedelbart få uppdaterad prisinformation och ledtider. Den direkta integrationen med Xometrys Omedelbara Offertverktyg, drivet av avancerade algoritmer för maskininlärning, ger användare möjlighet att snabbt och exakt prissätta sina delar i ett sömlöst CAD-arbetsflöde.

Optimera Designprocessen med Xometry Add-in för SOLIDWORKS



Xometry Add-in ger omedelbar prissättning genom att integrera direkt med Xometrys Omedelbara Offertverktyg, vilket möjliggör snabb bedömning av kostnadseffekterna för designbeslut inom det integrerade CAD-arbetsutrymmet.

Inom Xometrys tillägg för SOLIDWORKS erhåller användarna inte bara snabb prissättning, utan de får också direkt feedback för design-tillverkningsprocessen (DFM) inom själva tillägget. Det sparar värdefull tid i processen för designoptimering genom att låta användare iterera över designfunktioner baserat på realtidsfeedback i sitt SOLIDWORKS-arbetsutrymme.

Enkla Beställningar Från SOLIDWORKS



För enkel och bekväm beställning direkt från SOLIDWORKS möjliggör Xometry över 15 olika tillverkningsteknologier att välja mellan, inklusive 3D-utskrift, CNC-bearbetning, plåttillverkning och formsprutning. Användare kan enkelt konfigurera material, ytbehandlingar och andra specifikationer för att generera exakta ledtider.

Ladda Ner Xometry Add-In för SOLIDWORKS



Xometrys senaste tillägg är gratis att använda och finns tillgängligt på flera språk, inklusive svenska. För att påbörja förverkligandet av din nästa stora idé, ladda enkelt ner Xometry Add-in för SOLIDWORKS från deras officiella webbplats.

Xometry (NASDAQ: XMTR) fortsätter att revolutionera hur ingenjörer och produktutvecklare skapar och beställer specialtillverkade delar, och med det nya tillägget för SOLIDWORKS tar de ännu ett steg mot en mer intuitiv och effektiv designprocess. Med Xometry Add-in för SOLIDWORKS blir produktutveckling en sömlös och snabb upplevelse direkt inom din CAD-miljö. Ladda ner tillägget idag och utforska framtiden av on-demand-tillverkning.

Upptäck hur Xometry kan stötta ditt projekt nu
Kontaktinformation

Xometry Europe GmbH

Postadress
Ada-lovelace-str. 9,
85521 Ottobrunn
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
318027176
Grundat: 2013
Anställda: 512
Välkommen till Xometry Europe

Tillverkning på begäran
Med över 2 000 tillverkare i Europa har vårt nätverk den kapacitet du behöver för prototypframställning och produktion.

Massiv nätverkskapacitet
Få direkt tillgång till produktionskapaciteten hos över 2 000 tillverkare med omfattande kapacitet och certifieringar i 25 europeiska länder. Från ditt skrivbord. Strikt NDA med vårt nätverk för att skydda integriteten.

Instant Quoting Engine
Få DFM-feedback, ledtider och prissättning i en fråga om klick, inte dagar. Xometry IQ℠ sätter Data Science i arbete för dig så att du enkelt kan välja det optimala pris/ledtidsalternativet för ditt projekt. Kompatibel med STEP-, Mesh-, Parasolid- och ACIS-filer.

Statusuppdateringar och garanterad kvalitet
Med en stark kvalitetssäkring och regelbundna statusuppdateringar kan du lita på att din del kommer rätt och i rätt tid.

Kontakta oss gärna!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Anna Bergkvist
+34 617 512 577

Filmer

Xometry Europe is Your One-Stop Shop for Manufacturing On-Demand

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Ifö presenterar TurboFlushVeeam förvärvar Coveware Hexagon och Dragos tecknar partneravtal Edströms Verktyg förvär­var JPD VerktygsteknikIngår partnerskap med Nozomi Networks
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten