SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

5 sätt att minska kostnader för 3D-utskrift med Xometry

Allt från sjukvård till konsumentvaror
Det snabbväxande utbudet av tekniker och tjänster för 3D-utskrift har banat väg för den breda användningen av additiv tillverkning i olika industrier, allt från sjukvård till konsumentvaror. Med alla alternativ som nu finns tillgängliga för att skapa 3D-utskrivna delar kan det vara svårare än det brukade vara att hitta det rätta. Men Xometry är väl medvetna om att priset förblir den främsta faktorn för beslutsfattandet.

Som en stor aktör inom tillverkning on-demand har Xometry resurserna och kunskapen för att göra tillverkningsprocessen mer kostnadseffektiv - från produktkoncept till produktion av delar.

1. Dra fördel av gratis frakt för 3D-utskriftsprojekt
För att stötta den växande marknaden för 3D-utskrift har Xometry tagit bort fraktavgifter för alla 3D-utskriftsbeställningar inom Europa, inklusive Sverige, Norge och Finland. Ett enkelt och effektivt sätt att skära ner på kostnaderna för alla dina 3D-utskriftsprojekt!

2. Få tillgång till marknadens flera olika tekniker och material
Det första sättet att minska kostnaderna för 3D-utskrift är att välja rätt teknik. Xometry erbjuder sju additiva tillverkningstekniker, inklusive Fused Deposition Modeling (FDM), HP Multi Jet Fusion (MJF) och Selektiv Lasersintring (SLS) som är kända för att vara billigare jämfört med processer som SLA, DMLS och Carbon DLS.

Dessa metoder är väldigt populära och kostnadseffektiva eftersom de är snabba och kan användas med en rad olika billiga och tillgängliga material som ASA, ABS, nylon och polykarbonat. De passar även för att producera delar i låga och medelhöga volymer (MJF) och i stora partier (SLS).

Tack vare deras europeiska nätverk med cirka 2 000 leverantörer har Xometry konstant tillgång till stora resurser och materiallager för 3D-utskrift som uppfyller kraven för alla typer av projekt.

3. Jämför priser med Xometrys Omedelbara offertverktyg™
Det stora utbudet av tillgängliga metoder och material gör det till ett av de bästa sätten för att skära ner på kostnader genom att du kan välja det som tillfredsställer ditt behov bäst.

Xometrys Omedelbara Offertverktyg™ är ett gratis onlineverktyg som gör att du kan se alla möjliga kombinationer med 3D-utskriftstekniker, material och efterbehandlingar.

För att prova det kan du helt enkelt ladda upp din 3D-modell till Xometrys plattform. Nästa steg är att välja de olika specifikationerna och se hur priset direkt förändras på skärmen.

Oavsett om du behöver en offert för en prototyp eller för en serieproduktion av delar, så kan Xometrys AI-baserade verktyg beräkna kostnaderna för ditt projekt inom några sekunder.

4. Se designtips och andra resurser online
Xometry erbjuder flera olika resurser online, inklusive artiklar om 3D-printing, infografiker, videos och datablad över material som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt 3D-utskriftsprojekt. Allt innehåll är skrivet av ingenjörer för ingenjörer för att kunna ge dem användbara resurser.

Xometry levererar högkvalitativt innehåll för att guida läsare genom de komplexa delarna inom 3D-utskrift. Om du exempelvis vill få en del producerad genom 3D-utskrift med metall (DMLS), då bör du läsa designråden som hjälper dig att uppnå en optimal och därmed mindre dyr del.

5. Få råd från ett expertteam
Teamet hos Xometry har ett antal experter inom 3D-utskrift som kan hjälpa och ge rådgivning när du väljer din teknik, material och ytbehandling i varje steg av produktionsprocessen. Om du har en särskilt komplex design kan Xometrys ingenjörer besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen vad gäller kvalitet, slutresultat och kostnad.

Kontaktinformation

Xometry Europe GmbH

Postadress
Ada-lovelace-str. 9,
85521 Ottobrunn
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
318027176
Grundat: 2013
Anställda: 512
Välkommen till Xometry Europe

Tillverkning på begäran
Med över 2 000 tillverkare i Europa har vårt nätverk den kapacitet du behöver för prototypframställning och produktion.

Massiv nätverkskapacitet
Få direkt tillgång till produktionskapaciteten hos över 2 000 tillverkare med omfattande kapacitet och certifieringar i 25 europeiska länder. Från ditt skrivbord. Strikt NDA med vårt nätverk för att skydda integriteten.

Instant Quoting Engine
Få DFM-feedback, ledtider och prissättning i en fråga om klick, inte dagar. Xometry IQ℠ sätter Data Science i arbete för dig så att du enkelt kan välja det optimala pris/ledtidsalternativet för ditt projekt. Kompatibel med STEP-, Mesh-, Parasolid- och ACIS-filer.

Statusuppdateringar och garanterad kvalitet
Med en stark kvalitetssäkring och regelbundna statusuppdateringar kan du lita på att din del kommer rätt och i rätt tid.

Kontakta oss gärna!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Anna Bergkvist
+34 617 512 577

Filmer

Xometry Europe is Your One-Stop Shop for Manufacturing On-Demand

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Bosch Professional håller panelsamtal på NordbyggSpies Hecker lanserar innovativ primer-surfacerTrådlös utveckling för AGV:erSeco Nanojet-brotschar optimerar spånkontrollIfö presenterar TurboFlush
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten