SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirande

EdmoLift firar 60 år med storslaget konvent
I helgen firade EdmoLift sitt 60-årsjubileum med ett storslaget konvent som samlade kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners från hela världen. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till alla som kom, deltog och bidrog till att göra evenemanget till en oförglömlig upplevelse.

Konventet, som började redan på fredagen, hölls på huvudkontoret i Härnösand. Under dagen fick gästerna möjlighet att ta del av EdmoLifts historia och de senaste nyheterna inom företaget. Därtill lyssnade de även på inspirerande tal om bland annat AI genomfört av Roger Olsson, Forskare vid Mittuniversitetet samt Hållbarhet och Ecovadis från EdmoLifts Miljö- och hållbarhetschef Jan Eriksson. Därtill genomförde flera medarbetare ett antal engagerande workshops och representanter från Bystronic fanns på plats och visade upp den unika produktionslösningen som de har levererat för den nya produktionsanläggningen.

Totalt fanns 14 länder representerade under fredagen och det var en fantastisk möjlighet för oss att visa aktuella projekt och diskutera framtidens utmaningar och möjligheter, säger Anders Wahlqvist VD EdmoLift.

Lördagen ägnades åt teambuilding, där en guidad tur och lunch vid Hemsö fästning stod på agendan. Denna historiska plats erbjöd en unik miljö för deltagarna att stärka samarbeten. Efter en aktiv dag avslutades kvällen med en galamiddag på det natursköna Höga Kustenhotellet. Här samlades över 150 personer i form av kunder, medarbetare, leverantörer, representanter från Härnösands kommun och övriga samarbetspartners för att tillsammans fira EdmoLifts framgångar och framtid tillsammans.

Vi vill rikta ett särskilt tack till alla som kom, bidrog och delade dessa dagar med oss. Ert stöd, förtroende och hårda arbete har bidragit till EdmoLifts framgång och fortsätter att driva oss framåt, säger Tomas Edmo, Sales Area Manager och projektledare för EdmoLifts 60 årsfirande.
Tillsammans har man byggt en stark grund för framtiden och EdmoLift ser fram emot att fortsätta och utvecklas tillsammans. Tack för 60 år och många år framöver.
Kontaktinformation
Postadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Besöksadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Region
Härnösand
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556241-1222
Grundat: 1964
Anställda: 80
Välkommen till EdmoLift AB,
Europas största tillverkare och leverantörer av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering.

Över allt där det utförs lyft - på kontor, fabriker, sjukhus, scener, lagerlokaler, garage, butiker, varuhus, skolor, institutioner - kan produkter från EdmoLift göra det tunga arbetet och ta över människors bördor. Eftersom den främsta orsaken till muskel-, skelett- och nervskador kan minskas betydligt genom att eliminera tunga lyft, kan EdmoLifts produkter betraktas som ett hälsohjälpmedel. Eftersom det förbättrar intern logistik och transport och positionering av material, kan det också kallas ett effektivt arbetsredskap.

EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponent hantering till stora kajbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10.000 kg. Vi erbjuder kund unika lösningar samt har över 300 standard modeller.

På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika och har världsomfattande patentskydd.

EdmoLift sparar pengar genom att minska kostnaderna för förlorade arbetsdagar och kan därför också kallas en ekonomisk investering.
Sätt oss på prov!

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

Movexx, Nederländerna (Generalagent), Sverige (Generalagent)
Movexx, Nederländerna (Generalagent) Elektriska dragtruckar med kapacitet från 1 ton upp till 6 ton. Framföres utan krav på truckkörkort. Används inom en bred variation av logistikprocesser såsom hotell, flygplatser, lager, tillverkningsindustri, handelsträdgård, tvätteri och kärnkraftverk

Certifieringar

AAA – FR 2000

Kontakter

Mikael Fernlund
Försäljningschef Norden
0611-837 61
Hans Skoog
0611-837 80
Försäljning och support
0611-837 80
Niklas Fällström
Fältsäljare
0611-83755
072-1477700
Emma Tjernberg
Digital communications specialist
+46 (0)611 837 72

Filmer

NEO 30 Live demo

NEO 30 Live demo
EdmoLift company presentation

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Högkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VDNordens största kollegium
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity