SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framtidens mätprotokoll är här

Få full kontroll på er produktion
3D mätning med 3D scanning är en av de hetaste trenderna inom industrin idag. Men det finns fortfarande potentiell utveckling inom att dela och visa resultaten från dessa mätningar. TBMX presenterar ett helt nytt sätt att hantera resultat från kontrollmätningarna. Detta nya mätprotokoll 2.0 tillåter er att logga in när som helt och vart som helst för att se era mätresultat.

Mätprotokoll 2.0


I detta mätprotokoll 2.0 finna alla de verktyg som behövs för att ni ska få full kontroll på eran produktion. Alla resultat av mätningarna lägger sig i ett webbaserat gränssnitt. Ni kan alltså logga in när som helst under dygnet och se era mätresultat. Det spelar alltså ingen roll om ni är ute hos en kund eller står i produktionshallen, ni har alltid tillgång till de senaste mätresultaten.

Filterfunktioner


Mätprotokollets filterfunktioner följer era behov och vilka specifika parametrar som passar just er tillverkning. Eftersom behovet är stort att kunna exportera statistik så är det absolut möjligt att kunna exportera statistiken för hela projektet i Excel. Det finns alltså i stort sett inga begränsningar när det kommer till filterfunktioner i mätprotokoll 2.0.

Skräddarsy vad ni vill se


Vill ni ha stenkoll på alla mått i ett projekt eller har ni några speciella mått som är extra viktiga för er så finns det naturligtvis inställningar för er. När ni loggar in i ert eget “dashboard” kan ni välja ut specifika funktioner som ni vill övervaka.

Om det är så att er produktion är stabil kan man sätta in övervakning som larmar om en mätning inte upprätthåller det resultat ni är ute efter. Mätprotokollet varnar alltså om det uppstår en avvikelse i er produktion.

TBMX


TBMX är ett företag med 25 års erfarenhet av mätteknik och har kunder inom industrin, sjukvård och till och med rymdindustrin. TBMX mål är att bistå med mättjänster och kompetens så att beställaren har alla möjligheter att uppnå bästa möjliga kvalitet för deras produktion.

Tjänsten mätprotokoll 2.0 från TBMX möjliggör att ni som kund kan följa upp mätningarna vart som helst när som helst. Ni är varmt välkomna att boka en demo så kontaktar TBMX med mer detaljerad information.

Se videon som berättar mer om metoden här.
Kontaktinformation
Postadress
Kungs­gatan 33
34131 Ljungby
Region
Ljungby
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
556876-5944
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Niklas Bergqvist startade sin mättekniska bana på R-Man AB och har arbetat med mätteknik sedan 1997.

Sedan 2001 som konsult inom mätteknologi.

2012 bildades aktiebolaget Team Bergqvist AB.

2020 har verksamheten bytt namn till TBMX (TB METROLOGY) och införskaffat egen mätutrustning för hög precision. Vi hyr in oss i ett tempererat mätrum hos ID Modeller.

ID Modeller är specialister på verktyg, modeller, prototyper och fixturer. Dom kan bistå vid tillverkning av bland annat mätupplägg och fixturer för att underlätta mätning.

20 år i branschen med kunder inom fordons, sjukvårds, plast, gjut och rymdindustrin.

Vi har god kunskap om olika tillverkningsprocesser och deras påverkan på det slutgiltiga resultatet.

Vi har under åren skaffat oss ett brett nätverk med spetskompetens inom många områden.

Vi kan ha lösningen på era problem även om det inte gäller mätning. Vi ser inte problemen, vi ser möjligheter.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niklas Bergqvist
037210425
0706635444

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-09-30
Hexicon stärker IP-portföljenLinjära rörelselösningar från FAULHABERSegers fabrik i krigets ukrainaMärkmaskiner för spårbarhet i produktion
2022-09-29
ABB investerar 13 miljoner dollarNya excenterspännaren LAC-FLBusch Vacuum Solutions på ProcessTeknik 2022Flexibilitet A och O Ny agenturAI skapar innehåll på Tekniska museetWidriksson Logistik satsar på unik citylastbilJIT Mech siktar på fördubblad omsättningCancervården får hjälp av ny superdatorTork tilldelas prestigefylld registreringBli självlärd och få lätt ett jobb inom IT-branschenCybersäkerhetsexperten om säkerhetsfattigdomHur SMS-lån blivit ännu smidigare för industrin!TBMX i framkant när det gäller mätteknikSkydda dig med personskydd
2022-09-28
6 misstag att undvika mySwecon: Ny design med personlig profilLåt din robot plocka kartonger från pallABB lanserar cybersäkerhetslösningMCS huvudsponsor och utställare på Eurotoi 2022Magnus Bergman ny vd för VBN Components Nyare lastbilar trendar uppåt på KlaravikVerizon och Visionable utökar partnerskap TECE får UCs tillväxtcertifikatAlelion får största ordern hittills Parkers nya serie av styrsystem för flera axlar Säkerställ en fungerande kemikaliehanteringMånga svenskar tar känsliga data med sig vid uppsägningEnergiåtervinningen ökar i TrollhättanGomero och Ellevio genomför valideringsprojektTredubblat intresse för anslutning till fjärrvärmeFörsta transportbilen med vätgasBreddar användningen av additiv tillverkningLugn och ro med skärmväggarMotverka höjdrädsla med fallskyddsutrustning Kostnadseffektiv laserskärning från LMIAB
2022-09-27
Så mycket har tillverknings­industrin minskat utsläppen Tre verktyg för att säkra dina fotgängareABB och MAN ska samarbetaOlika former av företagslånLaser Machining och IPG Photonics Prisregn över Essity Göteborg Energi och Mölndal Energi i samarbeteInternationellt certifierad passivhus-expert!Finaldags i tävlingen för framtidens materialBästa tipsen om finansiering för företagareSkottsäker vägg revolution­erar byggbranschenSänk energikostnaderna med solceller och IMDBehöver du lyftverktyg?Djupdragning inom fordonsindustrin
2022-09-26
Verkissage – Vernissage i en verkstad! ABB samverkar med SamoticsFramtidens förpackningar på Scanpack 2022Standardkomponenter med Hygienic DESIGNGör sin historiskt största maskininvestering!Utökar onlineövervakning på pappersmaskin Volvos elmaskiner är också "alltid redo"Nominerade till Årets Fasad 2022