SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Kvalitativa verktyg för enkel demolering

Nya och effektiva hydraulhammare effektiviserar rivningsarbeten
Hydraulhammare är en viktig komponent inom bygg- och anläggningsindustrin, och deras effektivitet vid demolering har gjort dem oersättliga för många yrkesverksamma. I denna artikel kommer vi att utforska vad hydraulhammare är, varför de är så effektiva och vilka som drar nytta av deras användning.

Vad är en hydraulhammare?


En hydraulhammare är ett kraftfullt demoleringsverktyg som använder hydraulisk kraft för att generera slagkraft. Dess huvudfunktion är att bryta ner och sönderdela material som betong, sten och asfalt. Med en konstruktion som möjliggör snabba och kraftfulla slag, är hydraulhammare avsedda att göra demoleringseffektiv och snabb.

Varför är hydraulhammare så effektiva och vem använder de?


Hydraulhammare är kända för sin överlägsna kraft och precision. Den hydrauliska mekanismen möjliggör justerbarhet, vilket gör att användare kan anpassa slagkraften efter det specifika arbetet. Denna mångsidighet gör dem populära inom byggindustrin, rivningsföretag och anläggningsarbeten. De används också inom gruvdrift och andra områden där demolering och brytning av material är nödvändig.

Hydraulhammare från Nevo Maskin


Nevo maskin erbjuder sen en tid tillbaka en egen serie av hydraulhammare och rivningsverktyg, som passar entreprenadmaskiner i de flesta storlekar. Hydraulhammar storlekarna som erbjuds är mellan 0.5–140 ton. Med flertalet goda egenskaper, såsom:

Beprövad gastrycksteknik, drift som garanteras även i händelse av lossade dragstänger, dragstänger med hög hållfasthet, en inbyggd fördelar i cylindern, optimerad fördelarposition som möjliggör god repetition av slag och skydd mot tomma slag.

Utöver detta så kommer alla verktygen dessutom med en 2 år garanti, som ett bevis på de högkvalitativa stål och komponenter som har använts för att tillverka verktygen.

En pålitlig leverantör av demoleringsverktyg


Utforska Nevo Maskins sortiment av högkvalitativa hydraulhammare och rivningsutrustning för att säkerställa effektiv demolering i ditt nästa projekt. Besök deras hemsida idag för att lära dig mer om produkterna och hur de kan möta dina specifika behov inom bygg- och anläggningsbranschen.

Genom att investera i pålitliga och högpresterande hydraulhammare kan du optimera demoleringsprocessen och öka effektiviteten i ditt arbete. Kontakta Nevo Maskin för mer information om verktygen och hur de kan bli en viktig del av ditt arbetsflöde.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884