SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mitutoyo LH-600 F-serien

En uppgradering av marknadens mest välkända höjdmätare
Mitutoyo släpper nästa generation av en enhet känd för sin pålitliga och extremt exakta 2D-höjdmätning; Linear Height LH-600. Denna modell är lika kapabel och flexibel när det kommer till mätning som tidigare, men med en tydlig förbättring av användarvänligheten.

Mitutoyo fortsätter på trenden med operatören i åtanke, och har helt omformat gränssnittet som används på den mycket populära Linear Height LH-600. Denna förnyelse av LH-600; "F-serien”, har två olika greppmetoder baserat på vad du föredrar; F (kolonngrepp) och FG (handtagsgrepp).

Den största förändringen av denna höjdmätare framgår tydligt när man tittar på manöverpanelen, som har utrustats med en tydlig och lättavläst, men ändå verkstadstålig pekskärm. Mätoperationer kan utföras, antingen med hjälp av denna pekskärm eller det integrerade arktangentbordet, som båda fungerar lika bra även om du bär arbetshandskar. Med denna uppdatering kan detaljer om mätningar och rapportering enkelt definieras även för användare med begränsade kunskaper om 1D- och 2D-mätning. Genom att kombinera detta med många förinställda funktioner, gör F-serien uppgifter som vinkelräthet, rakhet, förplacering och till och med detaljprogrammering mycket enkla att utföra.

Höjdmätaren kommer också med många av de andra standardfunktionerna som man kan förvänta sig av en sådan enhet; flerspråkig drift med upp till 21 olika alternativ, automatisk skalkontroll, kalibreringspåminnelser för att bara nämna några. En funktion som förbättrats extra mycket är den för dataöverföring. Utöver de vanliga formaten Digimatic och seriell utgång (trådbunden eller trådlös), finns det också som tillägg ett gratis verktyg för att skapa och exportera anpassade inspektionsrapporter samt konfigurera enhetsparametrarna.

Sammantaget kommer denna nya version av klassikern inom kvalitetskontroll som en kraftfull uppgradering för specialister som regelbundet måste förlita sig på höjdmätare för sina uppgifter. Genom att skräddarsy denna nya serie av LH-600 med olika prober och tillbehör, blir kapaciteten mer eller mindre oöverträffad.
Kontaktinformation

Mitutoyo Scandinavia AB

Postadress
Slänt­vägen 6
19461 Upplands Väsby
Region
Upplands Väsby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556210-1138
Grundat: 1981
Anställda: 37
Välkommen till Mitutoyo Scandinavia AB!

Vi har försäljning, kalibrering och service av precisionsmätutrustning för kontroll och kvalitetssäkring. Allt från skjutmått till koordinatmätmaskiner.

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

Mätteknik

Agenturer

KOMEG , Tyskland
KOMEG ingår i Mitutoyokoncernen. KOMEG tillhandahåller uppspänningssystem, prober, mätspetsar, laddystem för koordinatmätmaskiner m m.
MITUTOYO, Japan
Mätmaskiner och mätutrustningar som t.ex. profilmätmaskiner, rundhetsmätare, lasermikrometrar, digitalutrustningar, hårdhetsprovare, koordinatmätmaskiner, 3D videomätmaskiner m.m

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Henrik Lalin
Försäljning
08-594 109 67

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!