SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Svaret på ditt höjdproblem

En lösning för att skydda dina mezzanin/loft
Idag vill vi presentera dig för den nya Radar Crossing Guard, en enhet som används tillsammans med Crossing Guard, ett system installerat på högre nivåer i lager för att förhindra kollisioner i korsningar.

Denna lösning innehåller nu en ny "radar" rörelsedetektor som garanterar ett optimalt trafikflöde vid industrikorsningar tack vare den pålitliga och intelligenta aktiveringen av Crossing Guard-systemet.

Radarn som är installerad i systemet kan upptäcka alla rörliga föremål, och den kan till och med skilja mellan fordon och människor. Detekteringsriktningen kan konfigureras efter önskemål, likaså om fordon eller fotgängare närmar sig, rör sig bort eller rör sig i båda riktningarna.

Dessutom har Radar Crossing Guard två helt oberoende programmerbara utgångar som erbjuder fullständig flexibilitet i alla applikationer. En output boost-funktion gör det till en ännu mer mångsidig lösning.

Radar Crossing Guard är extremt intuitivt och mycket lätt att programmera.

Våra kunder är också mycket nöjda över hur lätt det är att kombinera med andra lösningar som VAS-projektorn i korsningar. I det här fallet, när radarn upptäcker en gaffeltruck eller en person, projicerar den en signal på marken vid korsningen som varnar om en potentiell risk eller indikerar att fordonet ska "stoppa".

På samma sätt finns radarn också i Crossing Guard, som kombinerar radar med trafikljus, projektorer och bluespots. I det här fallet beror det på om radarn upptäcker en person eller en maskin, eller om den tänder trafikljus eller projicerar en signal på marken.

Skulle du vara intresserad av att veta mer om vårt utbud av industriella säkerhetslösningar, tveka inte att kontakta oss , vi finns här för att hjälpa dig!

Apex Import AB
Vitmossevägen 1, Port 14
SE-554 75 JÖNKÖPING
Phone: +46 (0) 36-18 80 85
www.apeximport.se
info@apeximport.se
Kontaktinformation
Postadress
Vitmosse­vägen 1, Port 14
55475 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556591-1749
Grundat: 1946
Anställda: 4
Välkommen till Apex Import AB

Apex Import AB grundades redan 1946 och då var inriktningen fokuserad på produkter inom industrisäkerhet. 2014 bytte Apex Import ägare och idag har företaget sitt huvudkontor i Jönköping.
I och med ägarbytet utökade företaget sitt produktsortiment och idag erbjuder de produkter inom en rad olika segment. Vårt mål är att vi vill kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna med minsta möjliga miljöpåverkan. Därför kan vi ofta erbjuda speciallösningar och skräddarsy våra standardprodukter till att fungera inom områden som de vanligtvis inte används inom.

Många utav våra produkter är tillverkade för att skydda miljön. Eftersom våra leverantörer tillhör de största inom sina branscher läggs mycket pengar och arbete ner på att konstruera nya produkter och vidareutveckla befintliga produkter med kvalitet och miljötänk i åtanke.

Vi har kunder inom många olika branscher och som har stora lager eller tillhör en producerande industri så som kemikalie- och läkemedelsindustrin. Produktkraven varierar och ofta har vi specialanpassat produkterna för att de ska uppfylla kundens önskemål och ge en effektivare hantering.

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

A-Safe, Storbritannien
Världens mest betrodda industriella säkerhetsbarriärer. Påkörningsskydd för alla applikationer.
Claitec, Spanien (Generalagent)
Säkerhetslösningar för Lager och Industri. Trucksäkerhet, Skydda gångtrafikanter, Varningssystem, Radar
J.W. Speaker, USA (Generalagent)
Marknadsledande inom LED-belysning för fordon, truckar och motorcyklar. Blue-Spot, ARC-Light, bågljus, Blixtljus, varningsljus.
MasLog, Finland (Generalagent)
Det smarta och säkra alternativet till transportering av tunga laster. Maslogs patenterade palldragare med elassistans underlättar transportering av tunga laster. Palldragare med ny teknik som känner av och följer användarens rörelser. Den extremt lätta och smidiga Power Pallet Jack är säker, tyst och lätt att ladda. Den revolutionerande kraftöverföringen löser problemen med arbetsergonomi och minskar risken för arbetsolyckor.
RAVAS, Nederländerna (Generalagent)
Allt inom mobil vägning.

Kontakter

Magnus Davidsson
Produkt - & Projektchef
036-18 80 85

Filmer

Orderplock med orderplockstruckar utrustade med dubbelvåg från RAVAS

Orderplock med orderplockstruckar utrustade med dubbelvåg från RAVAS
Lagersäkerhet!

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web