SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välj rätt tätningssats för din hydraulcylinder

Håll din hydraulcylinder i toppskick längre
Hydraulcylindrar är avgörande komponenter i många maskiner, däribland allt från konstruktionsutrustning till industriella tillämpningar. En av nycklarna till deras effektivitet och hållbarhet ligger i välutformade tätningssatser. Dessa satser skyddar cylindrarna från läckage, föroreningar och säkerställer systemets pålitlighet och prestanda. Nevo Maskin, som expert på området, erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tätningssatser för hydraulcylindrar.

Vad kännetecknar tätningssatser för hydraulcylindrar?


Tätningssatser för hydraulcylindrar består vanligtvis av flera olika typer av tätningar, var och en med ett specifikt syfte. En högkvalitativ tätningssats bör erbjuda:

Hållbarhet: Material som står emot slitage och korrosion för att förlänga cylindrarnas livslängd.

Flexibilitet: Förmågan att anpassa sig till olika temperaturer och driftsförhållanden.

Kompatibilitet: Material som är kompatibla med olika typer av hydraulvätskor.

Precision: Exakta dimensioner för en perfekt passform för att minimera läckage.

För att uppfylla dessa kvalitetsstandarder, utmärker sig Nevo Maskin med sitt omfattande lager av tätningar av högsta kvalitet. Med en förståelse för behovet av tillgänglighet för snabba reparationer och underhåll, har de säkerställt att de kan erbjuda tätningssatser som är kompatibla med de flesta maskinmärken. Oavsett om det handlar om standardtätningar eller specialanpassade satser.

Fördelar med rätt tätningar


En välunderhållen hydraulcylinder med kvalitetstätningar lider mindre risk för driftstopp och reparationer, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom bidrar det till miljön genom att minska risken för läckage av hydraulvätskor.

Välja rätt tätningssats


Det är viktigt att välja en tätningssats som matchar maskinens specifikationer och användningsområde. Nevo Maskin erbjuder expertis och ett brett utbud av tätningssatser för att säkerställa att du hittar den perfekta lösningen för just din maskin.

Tätningssatser från Nevo Maskin


På jakt efter den perfekta tätningssatsen för din hydraulcylinder? Nevo Maskin är din pålitliga partner. Med ett omfattande sortiment av tätningssatser direkt från lager, står de redo att möta dina behov. De förstår att varje maskin är unik, därför erbjuds även specialanpassade lösningar, såsom måttbeställda tätningar, O-ringar, stödringar, styrringar eller specifika hydraultätningar.

Stöter du på utmaningar i din sökning efter rätt hydraultätningar eller packningssatser för din hydraulcylinder? Tveka inte på att kontakta Nevo Maskin på 0920 25 16 00 eller via deras hemsida. Deras kunniga team kan vägleda dig genom det breda sortimentet och hjälpa dig att hitta lösningen för dina behov.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-20
DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare Skrivare allt oftare målta­vla för säkerhetsintrång
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch
2024-05-15
ELESA vinner Good Design® Award Ny YSTA Sopvals Proffs L Clara blir VP Strategy & TransformationJordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvar
2024-05-14
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD