SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verktyg Online kan sina kompressorer

Vad är en kompressor?
En kompressor är en mekanisk anordning som används för att öka trycket på gas eller luft. Kompressorer används i ett brett spektrum av industriella och kommersiella tillämpningar inklusive tillverkning, konstruktion, transport och energiproduktion. VerktygOnline AB säljer tryckluftsverktyg och kompressorer.

Vad är en kompressor?


Den grundläggande arbetsprincipen för en kompressor är att den tar in en lågtrycksgas och komprimerar den till ett högre tryck som sedan kan användas för en mängd olika ändamål. Detta görs genom att använda mekanisk energi för att tvinga gasen till en mindre volym och därigenom öka dess tryck. Det finns många typer av kompressorer, var och en med sin egen specifika design och tillämpning. Några av de vanligaste typerna inkluderar:

Kolvkompressorer


Denna typ av kompressor använder en kolv för att komprimera gasen. Kolven rör sig fram och tillbaka inuti en cylinder och komprimerar gasen i cylindern för varje slag. Denna typ av kompressor används ofta i industriella miljöer, såsom tillverkningsanläggningar och verkstäder för uppgifter som att driva pneumatiska verktyg och kontrollera processgaser.

Skruvkompressorer


Denna typ av kompressor använder två ingripande skruvar för att komprimera gasen. Skruvarna roterar i motsatta riktningar, fångar gasen mellan dem och komprimerar den när skruvarna roterar. Denna typ av kompressor används ofta i stora industriella miljöer, såsom fabriker och kraftverk för uppgifter som att driva luftkompressorer och driva stora motorer.

VerktygOnline kan sina kompressorer


När du väljer en kompressor är det viktigt att ta hänsyn till applikationens specifika behov och välja en kompressor som är lämplig storlek och har lämpliga funktioner. Det är också viktigt att välja en kompressor som är energieffektiv och lätt att underhålla, eftersom detta kan bidra till att sänka kostnaderna och hålla kompressorn igång smidigt. Verktyg Online har haft samma mål sedan starten 1993, vilket är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Därför kan du förvänta dig bra kvalitet på allt från kompressorer till personskydd på Verktyg Online.
Kontaktinformation
Postadress
Bruks­gatan 11
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-20
NYAB och Energiequelle tecknar BoP-avtal Cybersäkerhets förändring de senaste 25 årenSnart är visselblåsning obligatoriskt Ackumulerad data avslöjar viktiga faktorerKONE utrustar nya Haga­stadens tunnelbanestation
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning
2023-01-17
Laserpåsvetsade skruvarTuff och jämn kamp om platsen till EuroSkillsNu lanseras ett nytt regelverkUtsläpp och onödiga kostnaderBakom ratten – om bristen på chaufförer
2023-01-16
Essentra når ny milstolpe Ödesfrågor i fokus på Automässan 2023Golvboxen som tål vatten och 1000 kiloAltech lanserar kopparrörVäxjö Energi bygger nya laddstolpar i hela kommunen