Trumpf Lasersvetsmaskiner

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Lasersvetsmaskin
Svetsmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 04
Upplagd: 2023-11-10
Karin Gustafsson
+46 322 669-729

Beskrivning

Lasersvetsmaskiner och ljusbågssvetscell
Lasersvetsmaskiner från TRUMPF är det perfekta verktyget när det gäller exakt svetsning av metaller. Det är möjligt att optimalt sammanfoga såväl material med höga smälttemperaturer som hög värmeledningsförmåga. Ljusbågssvetscellen från TRUMPF möjliggör ett lätt insteg i automatiserad svetsning tack vare snabb programmering och enkel manövrering. Du drar nytta av högre produktivitet och kvalitet jämfört med konventionell manuell svetsning.

Lasersvetsning
Vid lasersvetsning tillverkar du arbetsstycken nästan utan distorsion och med maximal precision. Utseendemässigt anspråksfulla svetsfogar kräver knappt någon efterbearbetning. Samtidigt erbjuder våra anläggningar mycket produktiva processer för stora serier med hög upprepningsnoggrannhet eller flexibilitet för växlande seriestorlekar.

MIG/MAG-svetsning
Vid ljusbågssvetsning använder vi en speciell svetsströmkälla från Fronius för automatiserade tillämpningar som dessutom har stöd för den nya modifierade impulsljusbågsmetoden PMC (Pulse Multi Control). Tack vare detta ger exakta svetsprocesser bästa tänkbara resultat och kvalitet.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatTrumpf

Skicka intresseanmälan

Mottagare
TRUMPF Maskin AB, Karin Gustafsson
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Box 606
44117 Alingsås
Besöksadress
Alefors­vägen 5
44139 Alingsås
Region
Alingsås
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556240-3369
Grundat: 1984
Anställda: 50
Vi är ett helägt dotterbolag till det tyskbaserade TRUMPF GmbH och Co. KG - marknadsledare och teknologiledare inom maskin- och laserteknik för industriell plåtbearbetning och erbjuder kompletta produktionslösningar inom dessa sektorer tillsammans med digitaliseringslösningar i form av konsultation, plattform och mjukvara.

Vårt huvudkontor finns i Alingsås ca 4 mil ifrån Göteborg med närhet till både flygplats och E20. Vi ansvarar för försäljning, eftermarknad, service och utbildning av verktygsmaskiner och laserteknik Sverige och Norge och för laserteknik i Danmark.

Verktygsmaskiner: Allt för flexibel plåt och rörbearbetning finns här såsom laserskärning. kantpressning, stansning och kombinerad stans- och laserbearbetning.

Laserteknik: Vi är teknikledande inom laserteknik för industriell produktion. Här finns lasrar, maskiner och lasersystem i alla skalor för skärning, svetsning, additiv tillverkning, 3D printing, märkning och ytbehandling.

Vi strävar efter att vara den självklara partner som hjälper Dig välja Rätt investering för framtiden. Rätt Teknik, Rätt Maskin, Rätt Laser, Rätt Mjukvara, Rätt Automatisering. Vi vill att våra kunder ska vara långsiktiga partners som vi växer tillsammans med. Och med den ivriga strävan att vara med och skapa framtiden garanterar vi en kontinuerlig innovation.

Kontakter

Karin Gustafsson
+46 322 669-729

Filmer

Vad är TRUMPF?