SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Delvator tillsatte försäljningschef

Frank Stenstrand har tillträtt tjänsten som Delvators försäljningschef.
Frank Stenstrand är 44 år och har lång erfarenhet av maskinbranschen, senast från Atlas Copco Dynapac där han arbetat som Business Line Manager.

Sedan hösten 2018 har Frank arbetat som affärsutvecklare hos Delvator, inledningsvis med fokus på att hyra ut Hitachis hjullastare till industrikunder. Nu kompletteras det arbetet med tjänsten som försäljningschef för hela maskinutbudet.

– Jag ser fram emot att vara en aktiv del av Delvators säljteam med uppgift att bland annat coacha Delvators säljare och ge administrativt och annat stöd som effektiviserar Delvators säljarbete, säger han.

Frank Stenstrand utgår från kontoret i Huddinge, samt från Delvators försäljningskontor på Bristagatan i Märsta.

Fakta:
⦁Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
⦁Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.

För mer information:
⦁Frank Stenstrand tel: 073-275 11 93
⦁E-post: frank.stenstrand@delvator.se
⦁Följ Delvator på Facebook och Instagram: Delvator AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-29
Sveriges bästa unga plåtslagare 2024 Sveriges bästa unga ventilationsmontör 2024Jämför hotell i Stockholm, Göteborg och MalmöAmazon Bedrock grunden för AI-boomen
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap