SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Eurotherm förstärker organisationen

Förenas med Watlow
Det amerikanska företaget Watlow har förvärvat Eurotherms globala verksamhet och med anledning av det har vi förstärkt upp på marknadssidan. Dels för att möta den ökade efterfrågan från våra kunder och hitta nya affärsmöjligheter men också för att kunna implementera Watlows produkter och erbjudanden på bästa sätt. Förvärvet innebär att vi nu kan erbjuda marknaden en mer heltäckande produktportfölj.

Peter Svensson har börjat en tjänst som Area Sales Manager på Eurotherm där han ansvarar för försäljningen i södra och västra Sverige. Peter har en bakgrund inom automation mot maskinbyggare och direkt mot industrin. Senast kommer han från ett företag som förser industrin med mjukvarulösningar inom OEE och EAM.

Rickard Egelborg arbetar som Channel Manager Nordics på Eurotherm där han ansvarar för att bygga upp ett större återförsäljarnät i de nordiska länderna. Rickard kommer närmast från SenseNode där han i rollen som försäljningsansvarig arbetat med trådlös energiövervakning mot tillverkningsindustrin.

Vi kommer med detta att öka vår närvaro på marknaden och fortsätta vår fina tillväxtresa.
Vi hälsar Peter och Rickard välkomna till Eurotherm.

Watlow/Eurotherm AB är en global industriell teknik- och tillverkningsledare som tillhandahåller ingenjörsexpertis i världsklass och innovativa termiska produkter och system till industrin. Företaget sysselsätter mer än 4 800 teammedlemmar som arbetar i 13 tillverkningsanläggningar och sju avancerade teknologi- och utvecklingscentra i USA, Mexiko, Europa och Asien.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-30
Åkerströms Björbo och Ovako ingår partnerskapAvkastning på över 200%
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?