SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Förpackningsändring och ny färgkodning på Q&E-ringar

Vi arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan och utveckla en mer hållbar verksamhet. Ett steg vi nu har tagit är att minska antalet styckeförpackningar i mjukplast.
Detta innebär att vi inte längre kommer att packa våra Q&E-ringar i samma förpackning som PPSU-kopplingar och PPM-fördelare med 16 mm fasta avstick. Flertalet förpackningar kommer att innehålla fler kopplingar och därmed minskar skräpet som en styckeförpackning innebär. Q&E-ringarna går nu alltså beställs separat.

I samband med detta inför vi också färgkoder på våra Q&E-ringar. Förutom våra vita Q&E-ringar går det nu också att köpa blå och röda Q&E-ringar i dimension 16, 20 och 25 mm. Det går nu att designa tappvattensystemet så att det enkelt går att se varmt och kallt vatten på tappvattenfördelare.

En sådan dimensionmärkning underlättar vid installation, då man snabbt ser vilken Q&E-ring man skall ta i en blandad behållare med ringar.


Fördelar med Uponors Q&E-koppling:

- Snabb och innovativ koppling med minsta möjliga ansträngning, till och med i trånga utrymme
- 100% hållbar och vattenskadesäker koppling
- Mycket låga tryckförluster

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp