SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Finansierings möjlighet för Sveriges industri

Industritorget tillhandahåller nu ett enkelt sätt att finansiera sina produkter på köp och sälj
Tanken är att du som kund ska enkelt kunna få egna förslag att finansiera produkten du vill investera i.

De senaste veckorna har vi på industritorget utvecklat ett system där alla som vill handla produkterna publicerade hos oss kan snabbt smidigt och enkelt få förslag på finansiering.

Under snart 20 år har Industritorgets hemsida ändrats till och från för att göra upplevelsen för våra besökare så trevlig som möjlig. Med denna uppdatering kommer Industritorget bli en mycket mer attraktiv plattform för både säljare och köpare.

Detta samarbetet började med Pretiva och kommer nu även att fortsätta att växa för att förenkla processen att handla via Industritorget.

Industritorget är här för att stå våra kära företagare till tjänst och vi uppskattar därför alla förslag som kan göra er verksamhet enklare.

Under dessa tider med covid-19 är det extra viktigt att se framåt och börja planera för när allt detta är över. Nu har ni möjligheten här på Industritorget.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Analysinstrument för industriell framgångEn nödvändighet för trädfällningVinnare av Nordbyggs Guldmedalj 2024Midagon stärker sin närvaroCastellum säljer fastigheter för 934 mkr
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga