SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hanterbara förpackningar för extraktionskåp.

Extraktionsskåp förpackade i hanterbara returförpackningar
Clip-Loks specialanpassad förpackningsdesign ger våra kunder tillgång till sin produkt ifrån alla håll. Clip-Loks design gör det möjligt för kunden att bygga förpackningen runt produkten, vilket gör det enkelt för operatörerna att hantera. Clip-Lok QIK Steel Clip®, som inte kräver några verktyg för att öppna och stänga lådan, gör inte bara hanteringen enkel för våra kunder, utan även också för slutanvändarna.

Renhet i tekniska system och tillverkningsprocesser har blivit allt viktigare i flera branscher för att eliminera skadliga smutspartiklar, vilka orsakar onödigt slitage och haverier. Den tekniska renheten är en mycket känslig marknad som bygger på renhetsstandarder. Partikelutvinning är en mycket viktig process inom teknisk renhet.

Kunden
Vår kund är en av de ledande tillverkarna av mätutrustning i Europa. De tillverkar ett extraktionsskåp vilket säkerställer att extraktionsprocessen kan utföras enligt den angivna standarden. Vår kund designar dessa skåp i anpassade standardstorlekar. Extraktionsskåpet är skrymmande och tillverkat av högkvalitativa hårdvarukomponenter. Därför behöver den en förpackning som är robust och skyddar den under transport.
Kunden utmaningar
Vår kund behövde en förpackningslösning som var robust och skyddade extraktionsskåpet under transport. De krävde också en lösning som var hanterbar och lätt att lasta på Lastbilarna. Det var också viktigt att komma åt skåpet ifrån alla håll.

Clip-Loks förpackningslösning
Därför designade Clip-Lok en skräddarsydd returbar förpackningslösning för detta extraktionsskåp. Extraktionsskåpet är skrymmande och över 200 kg tungt. Clip-Loks produktdesigners har utvecklat ett multiinrede-lösning med skum och värmebehandlat mjukt trä som skyddar extraktionsskåpet under transport.

Clip-Loks returlåda är säkrad med Clip-Lok QIK Steel Clips®. Dessa clips kräver inga verktyg för att öppna och stänga lådan. Därför är det enkelt att hantera för våra kunder och i sin tur deras kunder. Förpackningen är utformad med en pallbotten för att göra det enkelt att lasta och lossa från en lastbil. Förpackningen är också platt förpackningsbar. Därför kan slutkunderna förvara lådan vid omkalibrering.

Allmänna fördelar med Clip-Lok lösningen:

• Inga spikar eller skruvar krävs
• Enkel och kostnadseffektiv förpackningsprocess
• Arbetsmiljövänlig förpackningsprocess

Senare fördelar för slutanvändaren:

• Mycket hanterbar
• Lätt att ta isär utan risk för att utrustningen skadas
• Lätt att förvara

Kontakta oss på info@clip-lok.com om du vill veta mer om våra andra lösningar.
Kontaktinformation

Clip-Lok SimPak Scandinavia Aps

Postadress
Solvang 25
3450 Allerød
Besöksadress
Karl Xi Väg 27
30243 Halmstad
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK 17406434
Grundat: 1988
Anställda: *
Välkommen till Clip-Lok SimPak, Sweden!

Clip-Lok SimPak®-koncernen är ett globalt nätverk med självständiga företag som spänner över marknadsföring, försäljning, kundrelationer och tillverkning på fem kontinenter. Vi har många års erfarenhet inom återanvändbara förpackningar och vi erbjuder kundsupport för internationella sändningar, både vid sändnings- och vid ankomststället. Clip-Lok-koncernen har försett kunder över hela världen med förpackningslösningar under mer än två årtionden och fortsätter att bygga upp nya relationer.

Branscher
Vi har hanterat många spännande och utmanande uppdrag under åren och vi klarar alla branscher. Vi har byggt upp ett nära samarbete med många sektorer, från vilka vi har många års erfarenhet:

* Flygindustrin
* Försvarsmakten
* Fordonsindustrin
* Underleverantörer till fordonsindustrin
* Underleverantörer till försvarsmakten
* Ammunition/FN-klassificering av varor
* Högteknologiska maskiner
* Rullar och spolar
* Plus mycket annat

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

Emballage, Leveranslösningar, Paketering

Kontakter

Anders Lassen
+4540570587
Valeriia Mostytska
+380673118583

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Solör Bioenergi deltar i EU-projektPapperspåsen som minskar plasten i avfalletAktiv infrastruktur för Ethernet-APLKompakt distanssensor Nytt gångjärn med konstant vridmoment
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när