SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

MTRX inleder samarbete med Europcar

Nu inleder MTRX ett samarbete med Europcar, Europas ledande biluthyrningsföretag, för möjligheten att boka en el- eller hybridbil i anslutning till sin tågresa.
Erbjudandet ger upp till 15 procent rabatt och gäller för bokning av bilar i Stockholm, Södertälje, Skövde, Göteborg, samt för sommardestinationerna Varberg, Falkenberg, Halmstad och Borås.

MTRX värnar ett hållbart resande och för att uppmuntra resenärer att prioritera ett grönt alternativ även när rälsen tar slut, inleder MTRX ett samarbete med Europcar. Genom samarbetet erbjuds MTRX-resenärer upp till 15 procent rabatt vid bokning av en el- eller hybridbil.

– Vi gillar klimatsmarta resor och vill att våra resenärer ska kunna resa grönt även när de kliver av tåget. Vi är därför glada över att vi tillsammans med Europcar kan erbjuda alla våra resenärer möjligheten att boka el- och hybridbilar på flera av våra destinationer, för en hållbar resa hela vägen till sin slutdestination, säger Madelene Josephson, CCO på MTRX.

– Vi är väldigt glada i att inleda ett samarbete med MTRX. De brinner lika mycket som oss för hållbarhet i stort och resa grönt i synnerhet, enkelt uttryckt en perfekt samarbetspartner. Vi är den ledande leverantören av delad, elektrifierad mobilitet i Sverige och ser samarbetet med MTRX som en utveckling av vårt erbjudande av kombinerade mobilitetslösningar. Detta är ett exempel på branschöverskridande samarbete som behövs för att lyckas med EU:s ambitiösa 2030 klimatmål, säger Mickael Bogered, VD på Europcar Sverige.

Erbjudandet gäller för bokning av el- och hybridbilar bilar i Stockholm, Södertälje, Skövde, Göteborg, samt för sommardestinationerna Varberg, Falkenberg, Halmstad och Borås. Bokningen sker via MTRX mejlbekräftelsen av den bokade tågresan eller på mtr.se.

MTR Nordics Pressjour
08-578 610 20

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-30
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?