SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

PipeWeld.ee fullföljer storskaligt projekt

För Metsa i Husum, Sverige
PipeWeld.ee, ett ledande svenskt företag inom industriell svetsning har nyligen genomfört ett stort projekt i Husum, Sverige för pappersmassajätten Metsa. Projektet innebar installation av en ny ångturbin i ett värmeverk, vilket visade på komplexiteten och vikten av att ha rätt planering och organisation i storskaliga energiprojekt. När Huvudentreprenören Hjalmarsson bad om hjälp med installation och svetsning av industriella rörmobiliserade PipeWeld.ee snabbt till arbetsplatsen med all nödvändig utrustning. Teamet stötte på initiala utmaningar med att hitta och identifiera rätt rördelar, men kunde effektivisera processen genom att skapa en digital förteckning över alla rörspolar och träna underentreprenörer i hur man använder den. Detta reducerade den genomsnittliga tiden för att hitta och komma åt industrirören från tre timmar till bara 15 minuter.

Med dessa logistiska problem lösta gick teamet vidare till svets- och installationsfasen som gick smidigt tack vare deras kompetens och erfarenhet inom industriella rör. Vid projektets slut berömde kunden PipeWeld.ee för deras effektivitet och detaljfokus, vilket markerade vikten av att investera i rätt planering och organisation i början av varje storskaligt energiprojekt, speciellt värmeverksprojekt.

Vid projektets slut bad PipeWeld.ee att leda punch out-processen, en noggrann genomgång av alla 500 linjer som redan installerats för att säkerställa överensstämmelse med projektritningarna.

Även om det inte var en komplex uppgift, krävdes det en hög nivå av detaljfokus och precision för att säkerställa att alla linjer installerades korrekt. Vårt team tog detta ansvar med stor omsorg och uppmärksamhet och arbetade nära med kunden och andra entreprenörer för att säkerställa att alla linjer följde projektspecifikationerna. Detta sista steget var avgörande för projektets framgång, eftersom det säkerställde att värmeverket skulle fungera säkert och effektivt.

Sammanfattningsvis var projektet en stor framgång för PipeWeld.ee, och det demonstrerade företagets förmåga att hantera storskaliga energiprojekt med en hög grad av effektivitet och detaljfokus. Företagets fokus på rätt planering och organisation, liksom deras expertis inom industrirör, var nyckelfaktorer för projektets framgång.


Kontaktinformation
Postadress
Söderberga Gårdsväg 65 Lgh 1202
16252 Vällingby
Besöksadress
Skrak­gränd 7 - 1804
12349 Farsta
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559159-8098
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Stinsnenman Sverige AB

Vi är specialiserade som underentreprenör i byggnation av olika rörledningar, värmeledningar, gasledningar med stora och små diametrar samt andra tekniska system relaterade till rörledningar.

Vi arbetar inom följande branscher:

Värmeproduktion och transport
Vattenreningsanläggningar
Oljeraffinaderiterminaler
Överflödesterminaler
Kylsystem
Cellulosafabrik
Livsmedelsindustri

Vi erbjuder:

Högkvalitativt och snabbt resultat
Individuell inställning till just ditt projekt
Flexibilitet

Välkommen att kontakta oss.

Certifieringar

AAA – ID06 – ISO 3834-3:2005 – ISO 9001:2000 – SS-EN 1090-2:2009 EXC4

Kontakter

Ilja Arhipov
+37255511401

Filmer

Sälen 2018, Swedish #processindustrin #svetsentreprenad #industriell tillverkning

Sälen 2018, Swedish #processindustrin #svetsentreprenad #industriell tillverkning
Lund, Sweden, 2019 #svetsning #kulvertsvetsning
Miljövänligare fjärrvärme i unikt projekt.
Sverige promo 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Analysinstrument för industriell framgångEn nödvändighet för trädfällningVinnare av Nordbyggs Guldmedalj 2024Midagon stärker sin närvaroCastellum säljer fastigheter för 934 mkr
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga