SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtag

Blå kulventil med högt handtag - för installationer med isolering
Thermotechs nya blå kulventiler är anpassade för användning i både tappvatten, värme- och kylsystem. Kulventilen med högt handtag är främst avsedd för installationer där rörledningarna ska isoleras. Den finns i storlekar från DN15 till DN50 med invändiga rörgängor.

Kulventilen med högt handtag har, till skillnad från tidigare version, inget förhöjningshandtag utan är konstruerad i ett stycke med hög hals. Den är tillverkad i avzinkningshärdad mässing, har tätningar av PTFE och finns med på 4MS-listan över godkända legeringar för tappvattenanvändning.

Kulventilen har ett hål på handtaget för enkel montering av märkning. Den är i Thermotechs blå färg och märkt med logotyp för igenkänning.

Thermotech har valt att använda samma typ av ventil för både tappvatten-, värme- och kylsystem vilket underlättar för installatörerna.

Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
erik.lowgren@thermotech.se
090-699 20 14

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp