SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ScanStar till Boxon för briljant förpackningslösning

De bästa förpackningarna i Norden har tilldelats pris i ScanStars förpackningstävling
Totalt 14 priser har delats ut till nordiska förpackningsdesigners, tillverkare och användare i årets tävling. Vi är mycket stolta över att kunna meddela att Boxon fick priset för Bästa nya idén/applikationen, i kategorin Transport/Distributions-förpackningar.

Juryns utlåtande om lådan lät så här:

”LM-lådan är utformad på ett intressant sätt som minimerar materialåtgång i varje del av produktionen genom justering av dess storlek och konstruktion. En snygg låda gjord av återvunnet material och som efter att den enkelt har vikts ihop är mycket stabil. Den ger goda kommunikationsmöjligheter till kunderna. Den är också användarvänlig då den är enkel att öppna och återvinna”.

Brett utbud av förpackningslösningar bland de tävlande

Det fanns ett brett utbud av bra förpackningslösningar i tävlingen som representerade förpackningsindustrin i stort: logistiklösningar, mat- och dryckesförpackningar och presentförpackningar från både stora och små företag i branschen. Juryn ansåg att nivån på de tävlande bidragen var hög – speciellt bland transportförpackningarna där det fanns det många lösningar som förbättrade både produktskyddet och användarupplevelsen.

”LM-lådan är en väl genomtänkt, stabil och lite överraskande förpackning - perfekt för t.ex. e-handel. Den är lättpackad och tar liten plats vilket underlättar och effektiviserar hantering och logistik för kunden. Detta, plus att den dessutom är materialsnål, gör den till ett riktigt bra miljöval - vilket är det viktigaste på sikt”, säger Jonas Lindgren, förpackningsdesigner på Boxon.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.
onas Lindgren
+46 705 29 69 75 | jonas.lindgren@boxon.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp