SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Schneider Electric utökar Easy UPS 3-serien

Säkerställer affärskontinuitet för små och medelstora företag
Schneider Electrics Easy UPS 3-serie är en användarvänlig lösning för stabil strömförsörjning och säker avbrottsfri kraft. Nu utökas Easy UPS 3-serien och sträcker sig från 10 till 200 kVA. De nya produkterna innefattar konkurrenskraftiga specifikationer och hög prestanda med lägre kapitalinvesteringar för att säkerställa affärskontinuitet för små och medelstora företag.

Solna, 4 september 2019 – Schneider Electric utökar nu serien Easy UPS 3M från 60 upp till hela 200 kVA. Serien av UPS:er (Uninterruptable Power Supply) i kompakt och lätt design kompletteras nu även med versioner i 120, 160 och 200 kVA. Easy UPS 3M 120-200 kVA UPS är användarvänlig och både installation, service samt underhåll är enkel att genomföra. Dessa lösningar ger små och medelstora företag möjlighet att säkerställa affärskontinuitet och passar perfekt i såväl datacenter som industriella miljöer.

Större fokus på att uppfylla kundbehoven
Med en optimerad design för minskat klimatavtryck och konkurrenskraftiga produktfunktioner skyddar Easy UPS 3M kritisk utrustning i en mängd miljöer från de skador som kan orsakas tillföljd av exempelvis ett strömavbrott eller överspänningar. Enheten fungerar inte endast som ett skydd, utan bidrar även till proaktivitet då den genererar upp till 99% högre effektivitet genom ett energisparande ECO-läge. Den inkluderade uppstartstjänsten gör det även möjligt för kunden att säkerställa att Easy UPS 3M är korrekt och säkert konfigurerad för bästa prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

- Genom denna utveckling av Easy UPS 3M kan Schneider Electric i större utsträckning uppfylla såväl kundbehov som partnerkrav. Detta i ett brett spektrum av branscher, där utökningen av serien ger möjlighet att säkerställa affärskontinuitet för både små och medelstora företag, datacenter och tillverkningsindustrier. Easy UPS 3M svarar till det växande marknadsbehovet av en lösning som ger strömtillgänglighet, stabilitet och tillförlitlighet, men även hanterbarhet, kvalitet och bekvämlighet för användaren, säger Gustav Gustavsson Klippel, affärsområdeschef Secure Power på Schneider Electric.

Övervakning på distans
Den utökade serien är robust, med ett brett spänningsfönster, samt ett starkt skydd mot överbelastning - allt i en kompakt design. Den har ett intuitivt användargränssnitt för enkel konfiguration och övervakning, och således kan kunder hantera dess UPS-status på distans genom molnbaserade lösning Schneider Electric EcoStruxure.

Schneiders Electrics globala serviceuppsättning med starka, lokala nätverk av servicespecialister ger även kunderna ett komplett utbud av tjänster genom hela Easy UPS 3M-livscykeln.

Kort om fördelar med Easy UPS 3M

Robust design för användning i påfrestande miljöer, detta genom utbytbart dammfilter och behandlade kretskort. UPS:en klarar driftstemperaturer upp till och med 40°Csamt har ett starkt skydd mot överbelastning. Samtliga aspekter gör Easy UPS 3M till en pålitlig lösning för att säkerställa affärskontinuiteten.
Bidrar till mindre systemkomplexitet och sparar på CapEx-investeringar vilket gör Easy UPS 3Midealiskt för små och medelstora företag.

Gör det enkelt att övervaka och hantera med EcoStruxure ITs molnbaserade samling mjukvaror om kunder väljer att köpa ett nätverkskort som tillval. Mer information finns på www.schneider-electric.com/ecostruxure-it.

Läs mer om Easy UPS 3M: https://www.se.com/se/sv/product-range-presentation/66001-easy-ups-3m/

Om Schneider Electric:
Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric gör det möjligt för alla att göra mer med mindre och säkerställer att “Life is On” överallt och för alla. Genom att erbjuda digitala lösningar för energihantering och automation så skapar Schneider Electric effektiviseringar och mer hållbara lösningar. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Vår vision är att tillgängliggöra de oändliga möjligheterna som finns med ett öppet, globalt och innovativt samhälle som är i linje med det vi ser som vårt syfte samt våra inkluderande värderingar. www.se.com/se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Papperspåsen som minskar plasten i avfalletAktiv infrastruktur för Ethernet-APLKompakt distanssensor Nytt gångjärn med konstant vridmomentFinsk tillverkare av skräddarsydd förvaring
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när