SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ströman Maskin AB är ny generalagent för Johnston och Beam i Sverige

Från 1 december 2019 är Ströman generalagent för Johnston och Beam i Sverige, och tar ett helhetsansvar för sopmaskiner inom Bucherkoncernen.
Ströman blir därmed Sveriges största leverantör av sugande sopmaskiner.

Ströman Maskin har hjälpt till att göra Sveriges vägar säkra sedan 1960-talet. Vi är idag en av landets ledande leverantörer av maskiner för vägunderhåll till kommuner och entreprenörer. Vi är i ständig utveckling för att bli bättre och möta marknadens krav och behov.

Ströman Maskin kan nu erbjuda Sveriges bredaste sortiment av sugande gatusopmaskiner. Allt från kompakta maskiner till chassiburet med kapacitet från 1 – 14 m3 gör att vi har maskiner för alla ändamål.

”En spännande utmaning och ett tillskott till våra befintliga sopmaskiner från Bucher. Nu kan vi erbjuda vår kunder större och fler specialanpassade maskiner. En ny produktgrupp i ett företag kräver en del, men vi är väl förberedda.”

Jan Rhodén | VD
Ströman Maskin AB

Ströman har sålt Buchers sopmaskiner sedan 1995 och vi har byggt upp en väl fungerande organisation med fokus på försäljning och hög servicenivå på eftermarknaden. Vår målsättning är att vi ska fortsätta stärka och utveckla vår position på marknaden. Med införlivandet av Johnston och Beam kommer vi att möta många nya och spännande kunder.

Vi kommer att göra allt vi kan för att de ska känna sig välkomna och få ta del av vår höga servicenivå.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp