SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vd-succession i Lambertsson Sverige AB

Lambertsson Sverige AB genomför en vd-succession och nuvarande vd Ola Angel överlämnar sin post till Peter Mikes.
Peter börjar sin tjänst i november och övertar vd-rollen efter Ola Angel från årsskiftet.

Peter Mikes är civilingenjör, 43 år och bor i Stockholm. Han kommer närmast från vd-posten på EXACT Svenska Mätcenter AB.

-Jag ser verkligen fram emot att få börja i Lambertsson och möta alla medarbetare, för att med Olas erfarenhet och stöd kunna fortsätta utveckla verksamheten i en bransch som är under stor förändring, säger Peter Mikes.

Ola blir kvar inom affärsområde Industri i Peab med en ny roll kring affärsutveckling för hela affärsområdet. En viktig del i det blir förstås att fortsatt kunna stödja Lambertsson Sverige och dess olika verksamheter.

-Jag är glad över att vi kunnat knyta Peter Mikes till oss. Peter har en industriell bakgrund och erfarenhet av liknande verksamheter som våra. Genom rekryteringen av Peter förstärker vi vårt lag och har samtidigt med Ola och den nuvarande ledningen ett starkt team för att fortsätta utveckla Lambertsson, säger Johan Dagertun,chef för Byggsystem inom affärsområde Industri i Peab.

Förändringen är MBL-förhandlad

För mer information:
Johan Dagertun, Chef för Byggsystem, +46 70 370 00 31

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-30
Åkerströms Björbo och Ovako ingår partnerskapAvkastning på över 200%
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?